3.1.2012

Ennustuksia 2012

ENNUSTUKSIA 2012

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (http://www.urielheals.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme odottaneet vuoden 2012 tulemista niin monta vuotta, että on vaikeaa uskoa, että olemme viimeinkin siinä. Monet meistä ovat tunteneet, että olemme kulkeneet pitkän matkan päästäksemme tähän, ja niin olemmekin. Tämä ei ole ollut helppo vuosikymmen - eikä jo ennen sitä. 1990-luvun alkupuolelta saakka monet meistä ovat kamppailleet monien ongelmien kanssa, jotka ovat haastaneet meidät olemuksemme ytimeen saakka, siinä määrin että toisinaan mietimme, olisiko määränpää sen matkan arvoinen, mikä oli kuljettava sinne pääsemiseksi.

Mutta taistelu on ohi ja nyt voimme alkaa elää voimallisempaa, tietoisempaa ja tarkoituksellisempaa elämää. Nämä ovat aikoja, joita olemme odottaneet, ja olemme astumassa uudelle maapallolle, jonka luomisessa jokainen meistä on esittänyt jotain roolia.

2012 on mielenkiintoinen vuosi - en sano sitä haastavaksi, koska luulen meidän päässeen haasteiden yli. Olemme kokeneet niitä riittävästi tietääksemme, mitä ne ovat - tilaisuuksia syleillä omaa voimaamme ja harkita uudelleen sitä todellisuusharhaa, mitä luomme itsellemme.

Vaikka me ehkä elämmekin vaivatonta ja sujuvaa elämää vuodesta 2012 alkaen, toiset eivät ole yhtä onnekkaita. Ero ulottuvuuksien välillä on aina vain selvempi, kun tämä vuosi etenee, ja tiedämme heidän kokemansa perusteella, kuka on tehnyt parantumis- ja transformoitumistyötään ja kuka ei. Sen muistaminen, että jokainen on voimakas ja täysivaltainen omassa elämässään, voi auttaa meitä vastustamaan houkutusta korjata tai parantaa toisten elämää tai muuten sekaantua siihen. Se ei merkitse, ettemme voi auttaa ihmisiä. Se merkitsee, että teemme voimakkainta parannustamme ja auttamistamme olemalla voimakkain oma itsemme.

2011 määriteltiin vuodeksi, jolloin voisimme olla suuri ja kokea suuruutemme. Vuoden saatossa koimme suuruuttamme pienuutemme kautta, missä meidän oli nähtävä, mikä rajoitti energiavirtojamme ja miten meidän täytyi ottaa vastuu haluamamme elämän luomisesta. Vuoden 2011 erityisen tuskallinen puoli oli oivallus, ettei sielukumppanimme olleet usein kiinnostuneita siirtymään seuraavaan vaiheeseen suhteessa meihin. Monta kertaa ainoa vaihtoehtomme oli päästää heidät omalle oppimis- ja parantumispolulleen. Tästä puhutaan yksityiskohtaisesti kirjassani "Ascending into Miracles - the Path of Spiritual Mastery" ja tämä teema jatkuu vuonna 2012.

Vuonna 2012 on kolme keskeistä teemaa:

Totuus

Tämä on vuosi, jolloin totuus paljastuu, on kyse sitten totuudesta koskien ahneutta, korruptiota, likaista kaupantekoa, petosta ja manipulointia, mikä on rikastuttanut muutamia kaikkien muiden kustannuksella, totuudesta koskien suhteitamme ja kumppanuuksiamme, ja totuudesta koskien sitä, kuka olemme ja mitä oikeasti haluamme ja olemme valmis sallimaan itsellemme. "Mikä on totuutesi, minkä tiedät olevan totta itsestäsi jumalaisena henkiolentona ja miten valmis olet syleilemään sitä", on kysymys, mikä meidän kaikkien on kohdattava tänä vuonna. Totuus maailmasta minkä olemme luoneet yksilöinä ja kollektiivisesti, paljastuu meille, kera kutsun ja tilaisuuden muuttaa se.

Harmonia

Kun tiedämme totuuden, voimme nähdä polun, jonka valitsimme sen luomiseen. Tähän olemme harmonisoituneet ja tämä on yksi vuoden 2012 tärkeimmistä transformaatioaspekteista. Minkä kanssa olemme olleet harmoniassa luodaksemme todellisuuttamme joka hetki? Miten todellisuutemme on harmoniassa totuuden kanssa siitä, kuka olemme? Miten se, mitä ajattelemme, teemme, uskomme ja tiedämme, tukee totuuttamme? Jokainen alue missä emme ole harmoniassa sielumme eheyshalun kanssa, mihin sisältyy ilo, rakkaus ja yltäkylläisyys, paljastuu tavalla, mikä sallii transformaation tapahtua. Onko meillä rohkeutta transformoitua? 2012 on täynnä tilaisuuksia kohdata se, minkä kanssa olemme harmoniassa, ja valita sen muuttaminen.

Vilpittömyys

Vilpittömyystasomme tulee esiin energiavärähtelyssämme, koska se ennen kaikkea indikoi, missä kohtaa olemme polullamme. Se millaisia ihmisiä, tilanteita ja kokemuksia vedämme puoleemme ja millaisia oppitunteja kohtaamme, osoittaa meille tarkasti, missä kohtaa olemme. Se missä emme ole olleet vilpitön voimamme osalta, joko antamalla sen toisille tai olemalla ottamatta sitä vastaan tai näkemällä itsemme voimattomana, paljastuu meille, jotta voimme saattaa itsemme vilpittömästi siksi voimakkaaksi ihmiseksi, joka olemme. Saadaksemme elämän, mitä haluamme ja mitä aiomme itsellemme, meidän on oltava vilpitön kaikilla tasoilla - henkisesti, energeettisesti, fyysisesti, älyllisesti ja harmoniassa kehossamme, mielessämme, tunteissamme ja hengessämme.

Tässä on joitain yleishavaintoja siitä, mitä vuosi 2012 pitää sisällään:

Maanmuutokset

Usein tarkastelemme maanmuutosten mahdollisuutta tietyllä kauhulla, koska tiedämme, ettemme ole olleet hyviä maan hoitajia, tiedämme käyttäneemme väärin sen resursseja ja hyväksikäyttäneemme sitä monin tavoin ja toivomme, ettei lopullinen maksu ole jotain liian kamalaa. Samalla kun monet meistä muuttavat tätä, monet muut eivät muuta.

Vuonna 2012 maanmuutokset keskittyvät tietylle alueella ja sisältävät (tässä järjestyksessä) tulivuorenpurkauksia, maanjäristyksiä, tulvimista ja muutoksia maankuoressa, kuten maavyöryjä ja vajoamia. Ne keskittyvät maailman alueille, jotka ovat poissa tasapainosta energeettisesti, kuten Lähi-itä (erityisesti Saudi-Arabia), Filippiinit ja Indonesian saarten ympäristö, Intian ja Pakistanin itäpuoli ja Afrikan itäosa. Häiritsevät maanmuutokset saavat meidät kiinnittämään huomiota maahan. Jos ryhdymme ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, maan ei tarvitse huutaa saadakseen huomiomme.

Pyörteet ja energiaportaalit

Pyörteet ovat energiakeskittymiä maan pinnalla ja portaalit aukkoja maan sähkömagneettiverkossa, mitkä päästävät energiaa virtaamaan maan päälle. Olemme luoneet monia uusia portaaleja 2011 ja nyt meidän on voimaannutettava ne. On edelleen muinaisia portaaleja, erityisesti Lähi-idässä ja Afrikassa, jotka päästävät vanhaa erillisyysenergiaa virtaamaan maan päälle, mutta ne ovat kutistumassa ja kutistuvat lisää 2012. Aurinko tukee tätä ja vuonna 2012 nähdään historiallisia auringonpurkauksia, koronan massapurkauksia ja muutoksia niissä säteilytyypeissä ja -tasoissa, joita aurinko lähettää maahan.

Monet valotyöntekijät siirretään uusille alueille vuonna 2012, paikkoihin joita he eivät olisi odottaneet, mutta nämä alueet tarvitsevat heidän energiaansa ja ovat myös yhteisöjä, missä heitä tuetaan ja juhlitaan. Talviunen aika on ohi. Meidän on oltava maailmassa paikoissa, jotka tukevat meitä ja energiamme ja joissa energiaamme tarvitaan voimaannuttamaan uuden maan pyörteitä ja olemaan maadoittava tekijä uusille energioille, joita tulee maapallolle.

Paluu suhteeseen

Monet asiakkaat ovat kysyneet minulta: "Milloin saan taas suhteen?", koska olemme olleet "suhde-erämaassa" vuosia. Nyt kun olemme ratkaisseet monia ongelmia liittyen itsen rakastamiseen, itsen arvostamiseen, ansaitsevuuteen ja kiitollisuuteen itsestä, voimme lähestyä suhdetta eheänä tarpeen sijasta ja löydämme suhteita, jotka ovat aitoa kumppanuutta kaikilla tasoilla. 2012 siunaa monia meitä rakastavalla, intiimillä suhteella kumppaniin, joka arvostaa ja kunnioittaa meitä. Aseta aikomuksesi suhteesta, jonka haluat, ja luot sellaisen vuonna 2012.

Uuden maan syntymä

Olemme synnyttäneet uuden maapallon, mikä on uusi tietoisuus, suurempi ymmärrys itsestämme ihmisperheenä, voimakkaampi tietoisuus Lähdeyhteydestämme ja voimakkaampi tieto itsestämme jumalaisena ihmisenä. Uusi maa on viidettä ulottuvuutta ja sen yli, mikä on rinnakkain kolmannen ulottuvuuden kanssa, ja voimme astua sisään ja lähteä koska tahansa. Tällä uudella maapallolla meillä on suurempaa iloa, rauhaa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä ja osallistumme tukeviin ja rakastaviin samanmielisten sielujen yhteisöihin. Uusi maa on täällä nyt, se on ollut läsnä useita vuosia ja vuoden 2012 sen valitsevat useammat ja useammat ihmiset, jotka ovat valmiita tekemään tarvittavan transformaation osallistuakseen siihen.

Ilon, valon ja rauhan vuosi

Arkkienkeli Uriel sanoi, että vuosi 2012 olisi ilon ja valon vuosi ja löytäisimme iloa elämässämme, itsessämme - siinä mitä teemme, missä asumme, kenen kanssa elämämme ja itsessämme. Polttopisteemme pitää olla tänä vuonna ilon luomisessa, "itsekkyydessä" ja sen torjumisessa, mikä ei palvele meitä ja polkuamme. Olemme olleet sotureita ja marttyyreja maapallon, ihmiskunnan ja universumin puolesta hyvin pitkään ja meidän on aika laskea alas miekkamme ja antaa uusien sukupolvien, joiden tarvitsee löytää oma totuutensa, ottaa hallinta.

Tehtävämme uudella maapallolla on opettaa toisille, miten eletään tarkoituksella ja tarkoituksessa, ollaan iloinen, päästetään irti karmasta ja ymmärretään transformaatiota, jotta he voivat saavuttaa värähtelytason, mikä tarvitaan uudelle maapallolle pääsemisessä, jonka on tarkoitus olla taivas maan päällä. Tämä on roolimme opettajina ja parantajina uudella maapallolla ja opettaaksemme sitä meidän on tiedettävä ja koettava se. Kyllä, voimme edelleen taistella, mutta olemme jo tehneet sen. Uuden maan värähtelyssä ei ole mitään sijaa iloa, rauhaa ja yltäkylläisyyttä vähäisemmälle värähtelylle ja silloin kun olemme valmis päästämään nuo energiat elämäämme, koemme taivaan maan päällä, mikä on lopullinen kotiinpaluumme.

Voimajaksot

Jokaisen vuoden aikana on voimajaksoja, jolloin maan energiatasapaino muuttuu, uusia energiaharmonisoitumisia tapahtuu, uusia pyörteitä avautuu tai vanhoja sulkeutuu. Nämä törmäävät usein yhteen oman energiavärähtelymme kanssa ja ne voivat saada olomme tuntumaan hyvin epämukavalta ja myös fyysisesti sairaalta. Kutsumme näitä ylösnousemusoireiksi ja ne ovat osa ylösnousemusmatkaamme, sillä meidän on tuotava uutta energiaa maan päälle osana tehtäväämme luoda taivas maan päälle. Näiden voimajaksojen myötä voimme nähdä maanmuutoksia, voimakkaita myrskyjä, tulvia, maanjäristyksiä tai epätavallista säätä. Omassa elämässä voimme kokea äkillisiä loppumisia, häiriöitä, sydämen tai mielen muutoksia tai fyysistä sairautta.

Vuonna 2012 on kuusi voimajaksoa:

Tammikuu 1.-25. päivä: Tämä on tyyntä myrskyn edellä, jakso missä meille annetaan aikaa rentoutua, virkistyä, uudistaa energiaamme ja asettaa aikomuksia uudelle vuodelle. Sillä mitä teemme tällä jaksolla, on voimakas vaikutus loppuvuoden kehittymistapaan. Jos käytämme tämän ajan irtipäästämistyön viimeistelemiseen, selkeyden saamiseen elämästämme ja voimallisten aikomusten asettamiseen energiallemme, olemme valmis kokemaan tämän uuden vuoden siunaukset ja ilon voimallisilla ja siunatuilla tavoilla.

Maaliskuu; Kevätpäiväntasaus tuo uusia energioita, joiden vaikutukset vaihtelevat lievästä dramaattiseen riippuen vastaanottajan energiasta, fokuksesta ja parantumistasosta. Voi olla ankaria myrskyjä suuren sateen ja tuulen kera. Uutisissa mainittiin myös enemmän auringonpurkauksia.

Kesä-heinäkuu: Kesäkuu on vähemmän häiritsevä kuin heinäkuu ja on normaalia enemmän auringon toimintaa, suuria energialatauksia, jotka voivat saada olomme tuntumaan hyvin epämiellyttävältä. Näiden kahden kuukauden aikana monet ihmiset heräävät, saavat voimakkaan tarpeen muuttaa elämäänsä jollain tapaa ja toiset käsittävät, että heidän aikansa täällä on loppu ja päättävät lähteä. Vaikka voidaan kertoa monista kuolemista ja itsemurhamäärä voi myös lisääntyä, tämä paljastaa vain valinnat, joita ne ovat tehneet, jotka eivät enää halua osallistua maatasolla.

Syyskuu: Lisäinformaatiota hallitus- ja yrityskaupoista, jotka saavat monet ihmiset suuttumaan. Voi olla vallankumouksia ja mellakoita, kun ihmiset tuntevat itseään käytetyn hyväksi ja heikennetyn. Tänä aikana ei ehkä ole turvallista matkustaa, erityisesti maihin Lähi-idässä, Kiinassa, osassa Aasiaa, Euroopan itäisimmissä osissa ja Pakistanissa.

Lokakuun loppupuolelta marraskuun loppuun: Tähän voimalliseen jaksoon voidaan vuonna 2013 viitata aikana, jolloin maailma muuttui. Se on aikaa, jolloin kätketty informaatio paljastuu, ihmiset menettävät luottamuksen yhteiskuntaan kokonaisuutena ja jotkut ihmiset voivat masentua kovasti. Tapahtumissa on enemmän maailmanlaajuista vaikutusta, joten se vaikuttaa moniin ihmisiin. On suurempaa kiinnostusta voimaannuttaviin henkisiin opetuksiin ja uutta informaatiota tulee esiin. Saatamme saada myös todisteita maan ulkopuolisista olennoista ja energioista tänä aikana.

Joulukuun loppu: Vuosi loppuu vakavassa sävyssä, ei ole paljon juhlittavaa, mutta on enemmän maailmanlaajuisen vastuun tunnetta ja suvaitsemattomuutta kaikkea kohtaan, mikä ei ole totta. Tämä on myös aikaa, jolloin Maya-kalenterin ennustetaan loppuvan (niillä jotka uskovat sen olevan 21.12.2012), joten monet ovat huolissaan.

Voimallinen vuosi, jossa voimme saada takaisin voimamme, yksilöllisesti ja kollektiivisesti. Kokemamme totuus voi olla toisinaan vaikeaa niellä, koska se paljastaa massamanipuloinnin, myös mielen teknologioita, kuten mielenhallinta, joita on käytetty ihmisiä vastaan vuosisatoja. Mutta on myös vapahduksen vuosi, jolloin voimme vaatia voimamme, kunnioittaa jumaluuttamme ja tulla voimakkaammaksi ilmentäjäksi. Jos jotain, niin vuosi 2012 muistuttaa meille, että jos emme luo sitä elämää, jota haluamme elää, elämme yksinkertaisesti sitä elämää, joka luodaan meille.

Toivotan teille yltäkylläisiä siunauksia, rauhaa, iloa ja rakkautta, mitä hyväntahtoinen, rakastava ja tukeva universumi odottaa luovansa kanssanne.

Monia siunauksia,
Jennifer Hoffman


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...