14.1.2012

VALOTYÖNTEKIJÄTEHTÄVÄNÄSI ON JOHTAA..NYT!


VALOTYÖNTEKIJÄTEHTÄVÄNÄSI ON JOHTAA

Kanavoinut Brenda Hoffman ( http://www.lifetapestrycreations.com)
10.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Haluamme puhua ongelmasta, mikä vaivaa monia teistä. Tunnette edelleen tarvetta olla joku, kuka ette ole, miellyttääksenne toisia, jotka eivät elä omaa untaan/unelmaansa.

Olemme kertoneet teille useissa tilanteissa, että teidän on aika katsoa sisäänpäin ja seurata teille kirkkaasti valaistua polkua - vähän kuin "keltaista tiilitietä". Kyseenalaistatte jatkuvasti noiden sanojen viisauden. Ette siksi, että sen tekeminen tuntuu oikealta, vaan koska ne joita pidätte korkeassa arvossa, sanovat teille monin tavoin, että jos seuraatte sydäntänne, tulee epämiellyttäviä seuraamuksia.

Teillä ei ole enää aikaa horjua tai ihmetellä, mitä oikea toiminta teille on. Se aika on ohi. Nyt, juuri tällä hetkellä, teidän täytyy alkaa kuunnella sisäistä olemustanne. Emme halua pelotella teitä, vaan sen sijaan osoittaa, että risteys, päätöspiste on ohitettu.

Jos et enää halua olla valotyöntekijä, tiennäyttäjä tai tiedustelumestari, ole piittaamatta tämän viestin loppuosasta. Niissä olosuhteissa on aivan oikein seurata yhteiskuntaa, kunnes sinulla on tarve tehdä siirtymä.

Te jotka haluatte jatkaa valotyöntekijäpolulla, ette voi enää seurata yhteiskunnan sääntöjä. Mitä tapahtuu, jos jatkat sitä? Ei mitään muuta, paitsi poistut välittömästi valotyöntekijäpolulta. Voit jatkaa tulevaisuudessa, mutta et ole osa valotyöntekijöiden ensimmäistä aaltoa. Sillä on tullut aika (käytämme termiä hyvin kevyesti!) aloittaa kutsumuksenne.

Olet valmistautunut valotyöntekijätehtävääsi kuukausia, jos et vuosia. Olet meditoinut, käynyt kursseilla ja keskustellut asioista kyllästymiseen saakka valmistautuaksesi tähän hetkeen. Tuo aika on nyt.

Et tarvitse yhtään kurssia, kirjaa tai opettajaa. Olet omavarainen "yksikkö", joka tietää, mitä tarvitsee tehdä ja miten. On toteuttamisen aika.

Monet teistä ajattelevat, että te ette ole valmis, ettei teidän voi mitenkään odottaa tekevän niin tärkeää tehtävää ilman apua tai lisäoppeja. Tuttu ajatus niille, jotka muistavat tunteensa ensimmäisestä työpaikasta - oli se sitten lapsenkaitsijana tai markkinointijohtajana. Jännitys työpaikan saamisesta muuttui usein ajatukseksi "En ole valmis. En todellakaan tiedä, miten tehdä tätä työtä. Kuulostin vain upealta haastattelussa."

Onko kukaan teistä ollut aloittamatta ensimmäisenä päivänä uudessa työssä siksi, että ajattelitte, että te ette pystyisi hoitamaan tehtävää? Vai ajattelitteko - melkoisen pelon kera - että kenties menisi muutama viikko, ennen kuin huomattaisiin, että te ette ollut pätevä? Sama tapahtuu teille nyt. Olette täysin valmis. Teette ehkä joitain virheitä - mutta toisaalta, tämä on ensimmäinen kerta, kun mikään olento universumeissa on osallistunut näin laajaan siirtymään.

Kunhan noudatat sisäistä olemustasi ja sydäntäsi, saavutat kaiken, mitä sinulta odotetaan.

Meidän on kerrattava: uusi valotyöntekijätehtäväsi alkaa nyt. Ei huomenna tai vuoden 2012 lopussa, vaan nyt. Näin on syystä. Monia olentoja liittyy valotyöntekijäparaatiin muutaman kuukauden aikana. Olet tuon paraatin johtaja.

Ajattele sitä pioneerina olemisena 1800-luvun USA:ssa ja toiveena elää tutkimattomalla alueella. Jos sinulla olisi perhe ja siteitä tiettyyn yhteisöön, etkö haluaisi jotain vakuutusta siitä, ettet putoaisi maapallon reunalta, ennen kuin uskaltaudut matkaan? Ja näin on niiden osalta, jotka päättävät seurata sinua uudelle maapallolle ja uuteen aikaan. He ovat halukkaita seuraamaan, mutta heitä ei ole ohjelmoitu johtamaan. Johtaminen on sinun tehtäväsi - jos olet valmis hyväksymään sen.

Paljon täytyy tapahtua muutaman kuukauden kuluessa. Sinua on haastateltu ja olet ottanut vastaan tarjotun aseman. Aloitat uuden valotyöntekijätehtäväsi tänään.

Jotkut teistä miettivät valotyöntekijävelvollisuuksianne. Kuunnelkaa sydäntänne ja tiedätte.

Joidenkin teistä täytyy vain olla oma itsenne - naapuri on ehkä utelias siitä, miksi olette niin iloinen, ja hänen uteliaisuutensa johtaa häntä valoon. Kenties tehtävänne on kirjoittaa, maalata, laulaa, koordinoida, kehittää, tutkia tai luoda. Sisäinen olemuksenne ja sydämenne kertoo teille, miten ja milloin.

Mutta tietäkää, että aivan kuten hyväksyessänne työpaikan vanhassa ajassa, tiesitte teiltä odotettavan työnne vaatimusten täyttämistä. Ja vanhan ajan muutama ensimmäinen päivä tai viikko oli enemmän toimeksiannon odottamista kuin varsinaista tehtävien toteuttamista. Niin voi olla teillä nyt.

Avaa sydämesi. Seuraa sisäistä olemustasi tietääksesi, miten hyväksyä täysin valotyöntekijäroolisi - ja sisäinen olemuksesi ohjaa sinua niin, kuin tarvitaan. Sinun ei tarvitse keksiä työtä tai toimeksiantoa itsellesi. Sinun täytyy vain kuunnella sisäistä olemustasi ja suoritat annettuja valotyöntekijävelvollisuuksiasi täydellisesti.

Uusi valotyöntekijätehtäväsi on alkanut ja olet täysin kykenevä suorittamaan roolisi.

Tietysti voit jatkaa opiskelua ja oppimista. Etkö ole tehnyt sitä kaikissa tehtävissä, joita olet rakastanut? Mutta sinulla on ydinkyvyt - salli tämän ajatuksen astua olemukseesi. Aloitat valotyöntekijätehtäväsi tänään. Et huomenna, ensi viikolla tai joulukuun lopussa. Tänään.

Me henki- ja ei-fyysisestä maailmasta olemme mentoreitanne ja jatkamme tässä roolissa niin kauan, kuin haluatte. Mutta päätimme olla elämättä maan päällä tänä aikana. Te olette niitä ilmiömäisiä olentoja, jotka päättivät elää. Sallikaa itsenne tietää, että teillä on enemmän tietoa tästä transformaatiosta kuin meillä henki- ja ei-fyysisessä maailmassa.

Olemme mentoreitanne, emme työtovereitanne. Työtovereitanne ovat valotyöntekijät, joihin nyt tai pian yhdistytte. Kaikilla on sisäinen tieto siitä, että jokaisella teistä on rooli - aivan kuin missä tahansa vanhan ajan yrityksessä. Te täytätte upeasti tuon roolin. Niin olkoon. Aamen.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...