9.12.2015

Ylösnousemusoireita ilmassa..

Loka-marraskuun  aikana energiat ovat kiihtyneet ja kohonneet niin voimakkaasti että ajattelin tulla hieman jakamaan teille omista tuntemuksistani. Itselle tuntemukset ovat olleet hyvinkin kehollisia , mutta myös tunteet ovat käyneet laajan skaalan lävitse. Nämä kaksi kuukautta päätäni on särkenyt melkein joka päivä, olen muutaman kerran tuntenut kipushokin oireet ja kerran kokenut jälleen tämän niin iiihanan kokemuksen.  Tämä tunne tulee täysin kulman takaa, kipu, tuskanhiki, huimaus ja näkökyky heikkenee. Itselläni on melko korkea kipukynnys ja silti ihmettelen miten kestän nuo tuntemukset ilman pyörtymistä.  Myös kohtaukset joissa huone lähtee pyörimään ja valahdan vitivalkoiseksi, ovat tuttuja. Tälle pyörimiselle löytyi selityskin, tasapainoelimestä, kyseessä on asentohuimaus.  Käteni ovat usein niin kylmät etteivät sormet taivu kunnolla… no, tämä johtuu porukasta ympärillä. Omat enkelini ovat melko viileitä kavereita. 

Enkelit ovat viestineet mistä kaikki johtuu, mutta minä en uskalla uskoa. Omalla kohdalla kyse on myös rajoista. Vaikka olen kuinka tehnyt tilaa ja ottanut rennosti, mikään ei tunnu riittävän..oireet seuraavat. Tästä syystä seuraavat asiakkaat tulevatkin vasta Tammikuussa. Nyt on aika avautua uudelle tasolle ja informaatiolle.  Aika on muuttumassa ja nämä ovat kuulemma ylösnousemuksen ja avautumisen oireita, jopa aivoissani tapahtuu liikettä. Osat jotka ovat olleet lepotilassa, otetaan nyt kohdallani käyttöön.
Jollain tasolla taistelen edelleen omaa elämäntehtävääni vastaan, minua pelottaa että minua ei koeta inhimillisenä ja se minä todella kuitenkin olen. Ihan tavallinen, maaginen ihminen. Ylösnousemus ei suinkaan tarkoita että olen kuolemassa tai että minä olen valmis ja valaistunut ja mitä näitä nyt on. Tämä ei tapahdu vain siis minulla, vaan kaikilla. Jokainen kohoaa, energia kohoaa..levelit vain vaihtelevat.  Mikä on se tietoisuuden taso jolla sinä olet valmis toimimaan? Ei ole alempaa tai ylempää, on vain avonaisempaa ja suljetumpaa. Vapaus on minun teemani. Vapaus ja Rakkaus, kaiken rajoittumattomuu.

 Minun tehtäväni on jakaa informaatiota ja nyt kanavat aukeavat lisää. Nämä taas ovat juttuja joita mieleni  on hieman vaikea vastaanottaa, tässä kirjoittaessa se kuiskii jatkuvasti:  ”et kai sä aio tällaista julkaista, ihmiset ajattelevat että luulet olevasi joku Mestari. Luuletko sä tosiaan että sussa on viisautta.”…. Aina niin mukava mieli. Ei, en todellakaan kuvittele olevani Mestari sen enempää kuin muutkaan ja kaikki me sitä olemme.  Jokaisen kuitenkin minut OIKEASTI tuntevan ihmisen reaktiota minun ei tarvitse pelätä, he tietävät kuka todella olen. Edelleen se sama, hassu, epävarma ja niin söpö Dharmis. Tämänpäiväinen ihana asiakaani tokaisi minulle kun kerroin omasta ”haasteestani” -> Ihanaa kuulla ettet sinäkään ole täydellinen! No en todella ole, ja silti olen! 

Silti tämä koko setti saa minut jälleen pelkäämään mitä se taas tuo tullessaan, kuka jää jäljelle.. Kuka uskaltaa astua elämään.. Miten tämä kaikki vaikuttaa ihmissuhteisiin kun nyt jo herätän voimakkaita reaktioita. Tällä tarkoitan sitä että usealla kohtaamallani ihmisellä tai jotka ovat läheisyydessäni alkaa nousta oppiläksyt pintaan, haasteet ja piilotetut tunteet. Käsiteltävät asiat vain putkahtavat esiin. Ystäväni sanoo että olen ns. Paljastaja. Oma muutos energiani ja syntymänumeroni 5, laittaa pyöriä pyörimään sellaisella vauhdilla että toisinaan se saattaa tuntua että ”nyt tulee liikaa.”  Tällöin minun on helppo syyllistää itseäni vaikka tiedän että mitään ei tapahdu ilman toisen sielun lupaa. Minä toimin sielun tasolla ja välillä se on mielelle too much. Siksi myös voin ohjata ihmisiä psykoterapiaan tms. jos koen että hän tarvitsee apua enemmän mielen tasolla. Energia siis muuttuu, nopeutuu ja kevenee, tämä vaikuttaa meihin kaikkiin jollain tasolla. Muutos on värähtelytasona niin suuri että kehomme eikä mielemme ole tällaiseen energiaan tottunut, siksi me oireilemme.

Ylösnousemuksen oireita on erilaisia ja halunkin jakaa niitä tähän muutaman jotta voit punnita omia kokemuksiasi. Toki näitä voi olla ollut jo pitkään ja aiemmin, mutta kiinnitä erityishuomiota jos nämä eivät ole sinulle ennestään tyypillisiä. Tässä fyysisiä ja henkisiä ”oireita.”

*Huimaus
*Päänsärky
*Paine silmien alueella, pään seudulla. Etenkin otsalohkossa. 3 silmä avautuu.
*Unettomuus
*Ruoansulatus ongelmat
*Voimakkaat energiaviraus”boostit” kehossa. (Aiheuttaa erinäisiä kehollisia tuntemuksia)
*Mielialavaihtelut -> Kaikki mahdolliset tunnetilat saattavat tulla päivän aikana.
*Kukaan ei ymmärrä minua, kaipuu ”kotiin” -> erillisyys.
*Kohonnut herkkyys, tunteellisuus
*Kärsimättömyys
*Keskittymisongelmat
* Paine sydänalassa- > sydänchakra avautuu
*Väsymys, masennus
*Selviytymispelko

Jos mieleesi tulee kysymyksiä voit lähettää minulle sähköpostia niin vastailen mielelläni <3 rakkaudensiivin@gmail.com

 ”Opitte, että voidaksenne tulla itsenne mestariksi, teillä täytyy olla itsemääräämisoikeus, teidän täytyy olla itse-ehtoinen, itsetietoinen ja sielutietoinen.
Itsemestari on vastaanottavainen ympäröivälle ympäristölle ja tarkkailee samalla arkisia elämänkokemuksia korkeammasta näkökulmasta. Opitte, mitä merkitsee "olla maailmassa, muttei maailmasta". Sielun luonne on rakkaus. Siksi alatte kokea runsasta iloa ja säteilevää rakkautta sydämestänne/sielustanne. Teillä on edelleen henkilökohtaista ja fyysistä ahdistusta, mutta teillä on kuitenkin viisautta ja työkaluja nousta sen yläpuolelle. Sielun päätarkoitus kehoon inkarnoitumisessa ei ole oppia – se haluaa kokea. Alkuperäisessä maailmassaan sielulla on kosminen tietoisuus. Sielu ottaa fyysisen astian voidakseen kokea fyysisyyttä ja tuossa tilassa se etsii oivaltamista ja ymmärrystä fyysisen aivotietoisuuden eri asteiden kautta. Sielun täyttämän persoonallisuuden päätarkoitus on tulla tehokkaaksi niiden Jumalatietoisuuden korkeimpien taajuuksien tuomisessa fyysiselle tasolle, jotka hän voi ruumiillistaa ja säteillä maailmaan. Tämä johtaa valaistumiseen ja itsemestaruuteen. Suurin asia joka pidättelee kaikkia itsemestaruuden saavuttamisesta ja sen kauneuden, runsauden, rauhan ja harmonian vaatimisesta, mikä on jumalainen syntymäoikeus koko ihmiskunnalle, on pelko. Epäonnistumisen pelko, tuntemattoman pelko, menestymisen pelko ja siirtyminen pois nykyelämänne mukavuusalueelta. ” AE Mikael
Painettu osio on asia josta olen puhunut jo pitkään, nyt se alkaa olla yhä useamman totuudessa! Mahtavaa <3

3 kommenttia:

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...