28.11.2015

Kontrolloi vihaasi, ennen kuin se kontrolloi sinua.

Melkeinpä jokaisen sisällä on vihaa, vihaa joka on määrittelemätöntä ja vaikea hyväksyä.  Tämä on toki vain tunne muiden joukossa, ei se, kuka todella olemme, Rakkaus.  Viha on siis harhaa, mutta samalla kuitenkin olemassa, ihmiskokemuksessa. Viha on se tunne jota usein kartellaan, koska se tuntuu pelottavalta. Viha kuitenkin, kuten myös pelko, palvelevat Rakkautta.  Kun emme hyväksy vihaa itsessämme, me alamme vältellä sitä jolloin se saa lisää voimaa ja kehittyy. Kun tarkastelemme tätä vihaa, voi olla hankala ymmärtää mistä se johtuu, mikä sen on aiheuttanut.  Tämä viha ei tarkoita että vihaisit jotain ulkopuolellasi, eikä sitä että olisit vihainen. Se yksinkertaisesti tarkoittaa voimakasta, patoutunutta energiaa jota ei osata/haluta kanavoida ulos. On mielekkäämpää tunkea se syvälle alitajuntaan ja jättää sinne.. Mutta, kun vihaa ei huomioida, ja haluta kohdata, tulos voi olla räjähdysmäinen ja nyt puhumme hallitsemattomista raivokohtauksista. 
  
Tämä energia joka koostuu pääasiassa maskuliini- seksuaalienergiasta, on hyvin voimakasta ja sen voi myös kanavoida kauniilla tavalla ulos.  On tärkeää kohdata ja hyväksyä jokainen tunne, niin myös viha. Viha- energia voidaan siis muuntaa voimavaraksi. Usein herkkä, poljettu uhri tai ihminen jonka on vaikea puolustautua jättää voimansa käyttämättä. Tällöin voima jää sisään ja alkaa muuttaa muotoaan. Erilaiset turhautumiset, seksuaalisuuden hyväksymättömyys, luovuuden laiminlyönti aiheuttavat energiaa joka saattaa muuttua vihaksi. Aina jos emme täysin hyväksy itseä ja piirteitämme, alamme turhautua. Usein myös nämä ihmiset ovat niitä joiden on vaikea kohdata negatiivisia tunteita, on vaikeaa hyväksyä kiukuntunteet itsessä.  Saattaa myös olla että tunteiden näyttäminen, varsinkin kielteisten tunteiden, on ollut lapsuudessa jotain, jota ei ole saanut tehdä. Aikuisena jatkamme itse tätä vanhaa ajatusmallia, tukahdutamme tunteitamme, ajattelemme että selviämme helpommalla näin. Saattaa myös olla että on saanut väkivaltaisen mallin, on kokenut tai nähnyt miten tukahdutettu viha tulee ulos silmittömänä raivona ja fyysisenä riistona. 

Itse kuulun sellaiseen osaan joka lapsena on saanut näyttää tunteita ja myös oma lapseni näin tekee. Minusta tämä on hienoa, se että uskaltaa näyttää myös kiukun ja inhimillisyyden. Oma piilottelu alkoi ehkä 17-vuotiaana, patosin kaiken sisääni. Kunnes kohtasin Amman, kaikki valui kyyneleinä ulos ja aloin käyttämään myös luovuuttani voimakkaammin. Aloin kuitenkin luomaan myös uusia odotuksia itselleni itsestäni. Päätin elää selibaatissa, päätin etten halua muita energioita sekoittamaan henkistä kasvuani. Elämässä tulisi olla enää vain yksi ihminen jonka kanssa lähden sekoittamaan energioitani ja tämän tulisi olla joku joka on vierellä loppuelämän. Mitä ihmettä ajattelinkaan tehdessäni tällaisia valoja. :)..  Tämä lupaus veti samalla muurit ja standardit korkealle. On toiminut muuten ihan hyvin..hih.. Tulos on se, että olen piilottanut itseltäni esim. rakkauden ja läheisyyden kaipuuta, enkä puhu vain seksistä. Vaan siitä että joku kasvaa rinnalla, tukee ja rakastaa. Joku jolle saan tehdä saman, joku jonka hyväksyn täysin ja hän hyväksyy minut. Olen ajatellut etten tarvitse mitään, enkä ketään.

Joten nyt huomaan jälleen näiden lupauksien, odotuksien ja tukahdutettujen energioiden luoneen sisääni möykyn joka purkautuu huutona lapselle. Onneksi huomaan nämä melko nopeasti ja pystyn etsimään keinoja työstää tätä, tämä on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin syyllisyys. Kuinka sattuikaan että juuri olen alkanut jälleen saada kutsumusta maalaamiseen. Tämä patoutunut energia ilmenee vain läheisissä ihmissuhteissa, kumppanin, lapsen tai läheisten ystävien kanssa. On siis tärkeää tutkia sisintään ja sitä piilottaako itsessään jotain jota ei halua hyväksyä. Ensimmäisen huomion tein puremisesta, siitä että oma kyvyttömyyteni asettaa rajoja sai minut turhautumaan ja aloin lokakuussa purra yöllä hampaita yhteen aiheuttaen järjetöntä jumia ja päänsärkyä. En ole koskaan aiemmin tehnyt tällaista. Pureminen usein kertoo vihasta joka sisällä asuu, ja jota ei uskalleta kohdata. Se ei johdu kenestäkään, eikä kohdistu kehenkään, se on vanha lukko joka nyt nousee puhdisteluun. MAHTAVAA! KIITOLLISUUS!


 Uskalla kohdata ja katsoa vihaasi. Hyväksy se avosylin ja käytä sitä voimavarana. On löydettävä keino jolla kanavoida nämä energiat ulos. Meditoi, huuda, iloitse, juokse, rakasta, käytä luovuutta, harrasta seksiä, anna anteeksi, rentoudu, luota, naura itsellesi ja vihallesi, lyö säkkiä, hyväksy viha, siivoa, ilmianna vihasi, hengitä, visualisoi..  Kunhan löydät tavan saada voimaa ulos, tee näitä myös säännöllisesti. Ei rutiininomaisesti vaan tasaisin väliajoin, päästele höyryjä ennen kuin viha tulee fyysiseksi. Tällä tarkoitan ennen kuin sairastut tai satutat itseäsi tai muita. Sieltä et itseäsi halua löytää, ja jos löydät, anna itsellesi anteeksi ja hae apua. Me haluamme olla yhteiskunnan ja ympäristön hyväksymiä, pidettyjä, näillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä jos et hyväksy itseäsi ja tunteitasi.

On mahtavaa myös huomata miten kollektiivisesti asiat nousevat, kuten tämä vihaenergia, rajat sekä itsensä hyväksyminen jotka ovat olleet niin monella nyt käsittelyssä. Jopa Cheekillä ;) Minulle tuo valtavaa iloa kun tiedostan asioita, jopa sen että sisälläni on vihaa ja voin hyväksyä sekä muuntaa sen. Universumi kyllä tuo sinulle merkkejä jotta voit havainnoida omat käsiteltävät asiasi, nämä merkit ovat merkkejä Rakkaudesta. Itse aloin kiinnittää asiaan huomiota ja mietin omia kokemuksiani niin aikuisena kuin lapsena, seuraavana päivänä katsoin leffan ”Sovinto” jossa juurikin käsiteltiin sisäisiä patoutumia lapsuudesta. Minulla kävi asiakas jolla oli fyysisiä vaivoja ja kun niitä tutkin, huomasin niiden liittyvän isäsuhteeseen, selvisi että isä oli ollut väkivaltainen. Tein myös kanavoinnin jossa juurikin puhuttiin siitä miten kanavoida sisäistä voimaa rakkaudellisesti. Kun puhuin ystävälleni vihasta, ja hän oli juuri yöllä lukenut kirjaa jossa puhuttiin vihan purkamisesta parisuhteessa. Miten parisuhteessa esim. nainen joka pelkää eikä hyväksy itseään, käyttäytyy maskuliinisesti, jopa väkivaltaisesti ja alentaa toista osapuolta, vain koska pelkää haavoittuvansa. 
Onko vain mielesi tyyni, vai kokonaisuutesi? <3


Tulossa luultavasti work shopeja rakkauteen ,vihaan ja pelkoon  perustuen :)  Kyseleppä jos kiinnostuit.<3 rakkaudensiivin@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...