Dharmada -illat ja RetriititDharmada-illat/ tapahtumat
*Ajankohtainen ohjaus / viesti / henkiset opetukset
*Kysymyksiä ja vastauksia/ Henkilökohtaiset Enkelitulkinnat
*Meditaatio

Dharmada -tapahtumien aiheet linkittyvät Rakkauteen, Rajattomuuteen, Onnellisuuteen,Hyväksyntään, Totuuteen, Aitouteen ja Vapauteen. (Dualismi, vetovoimanlaki, Jumalattaruus, herkkyys, ulottuvuudet, energiat, feminiini/maskuliini jne.mukaan luettuna)

Tapahtumissa voit esittää kysymyksiä, kertoa omista ajatuksistasi tai vaikka vain kuunnella. Illan tarkoitus on muistuttaa täydellä sydämellä sekä avoimella aitoudella elämisestä, antaa työkaluja ja helpotusta oivallusten syntymiseen. Välitän myös henkilökohtaista ohjausta Enkelikorttien välityksellä ja lopuksi hiljennymme meditaatioon. Illat ovat intuitiivisia ja saat tulla omana ihanana itsenäsi paikalle.
Henkisenä katalysaattorina tehtäväni on ravistella, muistuttaa, painella nappeja, opettaa, käynnistää prosesseja sekä puhdistuksia. Katalysaattorin tehtävä on opettaa Rakkautta, auttaa ihmisiä löytämään oma potentiaalinsa sekä astumaan siihen. Sinä olet avain omaan totuuteesi ja elämääsi.

Annetaan itsemme laajentua, sydämemme avautua ja olkaamme rohkeita sitä tehdessämme.

Illankesto n. 2.5-3h <3
Tapahtumat sopivat loistavasti järjestettäväksi kotonasi, työpaikalla, illanistujaisissa,TYHY-päivillä.. Tapahtumat ovat aina räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti.
rakkaudensiivin@gmail.com / 0407083096

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei <3

   Voi miten ihana kuulla :) Minut on nyt alkukevääksi varailtu pitämään iltoja ihmisten kodeissa mutta maaliskuun jälkeen voisin harkita myös järjestäväni itse turun seudulla Enkeli-iltoja <3 <3 <3 Ilmoittelen täällä ja Rakkauden Siivin-facebook sivulla tulevista suunnitelmista paremmin lähempänä <3 Ja toki minulta voi kysellä lisää sekä antaa ehdotuksia <3 <3 Iloa ja Enkeleitä Sinulle :)

   Poista
 2. Minäkin toivoisin sellaisia. Itse en voi järjestää, koska en tunne "enkeli-ihmisiä" enkä voi mennä minnekään mukaan, koska en tunne ketään, joka kutsuisi mukaan. Mutta jos pitäisit sellaisia kaikille avoimia enkeli-iltoja niin saattaisin lähteä mukaan.

  VastaaPoista
 3. Laitatko minulle s.postia rakkaudensiivin@gmail.com koska saattaa olla että jossain enkeli-illassa vapautuu paikkoja, monessa on niin että kaikki eivät tunne toisiaan, joten kaikki ovat hyvin tervetulleita mukaan <3

  VastaaPoista

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...