23.12.2011

Kärsivällisyyttä....

Ihmismieli rajaa kaiken niin herkästi tietynlaiseen laatikkoon. Luo rajat, ja kun pitäisi hypätä rajojen ulkopuolelle, alkaa suuri "jumitus".
Noin kaksi viikoa sitten TIESIN, että pystyn mihin tahansa, ja olin innoissani uusista unelmista, sekä haasteista. Olen edelleen innoissani, mutta myös ihmeissäni.  Olen luvannut toteuttaa sielun suunnitelmaani, kävi miten kävi,  ja Sieluni on tästä hyvin onnellinen. Välillä tulee tiukkojakin paikkoja, mitä on "pitänyt" tehdä..ja sitten mieltäni nolottaa ym.. mitä nyt kuuluukin noihin mielen toimintamalleihin. 
Olen päättänyt elää unelmaani, luovuttamatta, Rakastaen. Mutta nyt.. mieli on jumittunut, se ei edes ole keksinyt tekosyitä pelkojensa vuoksi, on vain jumittunut paikoilleen.. ja niin on kaikki muukin. Tuntuu etten tiedä mistä narusta vetää,  jotta tuli jälleen syttyisi, ja alkaisi palamaan soihtuna. Olen siis sammunut :) 
Olen rukoillut apua tähän kummalliseen olotilaan, ja minulle kerrotaankin että kaikki tapahtuu ajallaan. Kärsivällisyyttä...Tämä varmasti pitää paikkansa, ja tiedänkin puskevani välillä liiallisuuksiin näiden juttujen kanssa, sekä "lievänä" perfektionistina vaadin itseltäni liikaa, liian nopeasti. Opetan muille kuinka tulee olla armollinen itselleen ja hyväksyä itsensä, sekä jumalallinen aikataulu. Mutta joo, opetat mitä sinun tulee oppia..opettamalla oppii parhaiten, näin se on. Nettisivuni ovat valmistuneet, (www.rakkaudensiivin.fi) ja nyt olisi työn alla Rakkauden Siivin -facebook sivut. Toisaalta voisin myös hengähtää joskus, näinhän kaikki rakkaat enkelini minua kehoittavat tekemään. Mun halu auttaa muita on vaan niin suuri, suurin unelmani. Myös kaikki uudet energiat vaikuttavat tähän olotilaani, ja suureksi osaksi ovat myös syy olooni. Nyt lupaankin antaa itselleni aikaa, ja luottaa että asiat järjestyvät vaikka en 24h olisikaan niissä kiinni. Lupaan Rakastaa itseäni paremmin..rennommin.

Myös tämä joulunaika saa minut hieman on the edge..Viimeiset 16 vuotta joulu on ollut aika haasteellista aikaa minulle. Tämän nuoren, herkän tytön ensirakkaus kuoli 16 vuotta sitten jouluna, ja arvet ovat vieläkin jäljellä. Vuosien varrella olen luullut käsitelleeni asiat jo moneen kertaan, mutta tämän vuoden aikana olen tavannut Itseni, olen tavannut sen sisäisen lapsen joka jäi siihen shokkitilaan. Ymmärrän kokemuksen olleen minulle hyvin tarpeellinen, sekä oma valintani tähän elämääni. Asiaan liittyy silti vielä paljon käsittelemättömiä tunteita, mitkä minun tulee hyväksyä. Jouluna  tämä asia tulee herkimmin pintaan, ja saa minut hieman ahdistuneeksi..Tosin tämä ahdistus on helpottunut kuusi vuotta sitten...sen myötä kun sain Maailman rakkaimman ihmisen elämääni, lapseni. Kauniin, täydellisen Rakkauden Soturini!! Kiitollisuus on sanoinkuvaamatonta <3

Rakkautta ja Iloa elämääsi. Luo elämästäsi juuri sellainen kun unelmoit sen olevan.

Tässä vielä kanavointi maailman parhaasta (Joulu)lahjasta:

MYÖTÄTUNNON LAHJA

Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
16.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pieni myötätunto kulkee hyvin kauas.

Nimittäin näemme myötätunnon kykynä laittaa itsenne toisen ihmisen kenkiin, nähdä maailman hänen perspektiivistään ja olla tukeva, vaikka hän käsittelisikin tilanteen täysin eri tavalla, kuin te olisitte käsitelleet.

Kuvittelette tuon ihmisen kokemuksen koko sisällön ja unohdatte itsenne vähäksi aikaa, jotta voitte olla täysin läsnä tuolle ihmiselle ja näyttää hänelle, että hän on ok - sellaisena kuin hän on. Vaikka tuota käyttäytymistä voitaisiin pitää loukkaavanakin, näette jotenkin tekojen ja sanojen yli ja käsitätte, että hän teki parhaansa omissa erityisolosuhteissaan.

Voitte jakaa näkemyksiä tai henkilökohtaisia tarinoita, mutta vain silloin kun ne tukevat sitä, mitä toinen ihminen käy läpi, tai auttavat häntä siirtymään kokemuksen läpi.

Puhumme tässä sekä iloisista että surullisista tapahtumista.

Sillä myös suuren ilon hetkillä täytyy olla myötätuntoa. Joskus (usein) itseänne kohtaan.

Jossain kohtaa elämässä teillä kaikilla on ollut tilanteita, missä jotkut olivat juhlatuulella. Siis kaikki paitsi te. Kaikilla on huonoja päiviä, muistakaa se. Ja antautuminen sille, mitä on, ei ole aina helppoa yhteiskuntanne tavassa toimia.

Ja jos tuolla hetkellä kerroitte itsellenne (mielessä) jotain tällaista: "On ok tuntea näin, rakas. Sinulla on ollut rankka päivä/viikko/aika eikä sinulla vain ole energiaa nostaa värähtelyäsi tuolle tasolle tällä hetkellä." Voitte silti arvostaa kollektiivionnellisuutta ja olla kiitollinen tämän upean energian ympäröidessä teidät.

Mahdollista on, että vähän ajan kuluttua sydämenne/sielunne avautuu tuolle energiavärähtelylle ja unohdatte, että teillä oli paskapäivä.

Syy on yksinkertainen: sallitte itsenne olla oma itsenne, tuntea mitä tunsitte, vaikka se olikin vastakohta kaikille muille. Olitte myötätuntoinen itseänne kohtaan.

Toisaalta, jos sanoitte itsellenne, että teissä oli jotain vialla, kun ette tunteneet iloa kaikkien muiden tapaan, ja pakotitte itsenne olemaan onnellinen, luultavasti teistä tuntui pahemmalta ja pahemmalta ajan kuluessa.

Ette näe niitä haavoja, joita aiheutatte itsellenne, silloin kun ette hyväksy erilaisuuttanne. Sama pätee käyttäytymiseenne toisia ihmisiä kohtaan.

Kuten kaikki muukin, myötätunto alkaa itsestä.

Jos teidän on vaikeaa tuntea myötätuntoa itseänne kohtaan, todellinen myötätunto ketään toista kohtaan on hyvin haastavaa. Varmasti olette myötätuntoinen jollain tasolla, mutta usein se on surkea esitys, koska vain osa teissä on läsnä myötätunnossa.

Silloin kun olette täysin läsnä ja upea myötätunnossa itseänne kohtaan, ihmisille on erittäin parantavaa olla myötätuntonne vastaanottavassa päässä.

Kuten olemme sanoneet aiemmin, monet ihmiset - sekä nukkuvat että heräämisen eri vaiheissa - tarvitsevat tai haluavat (tietoisesti tai tiedostamatta) usein luvan kuunnella sydäntään, olla uskollinen itselleen, erityisesti silloin kun se on hyvin erilaista, mitä yhteiskunta hyväksyy tai sietää. Yhteiskuntanne ote ihmisistä horjuu, mutta se on edelleen hyvin vahva. Yhdenmukaisuus tappaa sielun, mutta palvelee yhteiskuntaa hyvin.

Niinpä monet ihmiset odottavat sitä vahvistusta, että on turvallista ja ok seurata sydäntään ja sieluaan ja polttaa kaikki erilaiset käyttämänsä naamiot.

Myötätuntonne voi olla juuri sitä, mitä he ovat odottaneet.

Pienimmät asiat vaikuttavat usein eniten sielutasolla.

Teillä ei ole aavistustakaan, miten voimakkaasti parantavaa voi maan kanssa-asukkaallenne olla kuulla teidän sanovan: "Se miten käsittelet asioita, on täysin ok minulle. Olen täällä sinua varten, jos tarvitset jotain." Sillä erittäin usein ihmiset ottavat toisten käyttäytymisen henkilökohtaisesti, silloin kun itse asiassa tuo ihminen vain teki voitavansa tilanteen hallinnassa. Silloin kun olette tuskassa tai pelossa, ajattelette vain pelastusköyden löytämistä ja kiinnipitämistä siitä, kunnes myrsky menee ohi. Ihmiset tekevät kummallisia (ja loukkaavia) asioita, silloin kun he ovat selviytymismoodissa, mutta se ei liity mitenkään teihin.

Sen näkemiseen vaaditaan myötätuntoista sydäntä.

Muistakaa, ettei voi olla myötätuntoa, jos on tuomitsemista. Tuomitseminen kumoaa kaiken, mitä sanottiin tai tehtiin ennen myötätuntoisia sanoja ja tekoja tai niiden jälkeen.

Nimittäin tuomitseminen pistää todella pahasti ja tuo pisto saa haihtumaan kaiken myötätunnon pehmeyden. Kuin pisto sieluun tai henkeen.

Tiedätte, millaiselta tuntuu kietoutua lämpimään ja pehmeään peittoon, ja tiedätte, miltä kehoon pistäminen tuntuu. Miten terävä se on. Miten se usein viipyilee.

No, siltä myötätunto ja tuomitseminen tuntuvat henkitasolla.

Silloinkin kun todella "tiedätte paremmin", pitäkää tuo neuvo itsellänne. Jotkut teistä tietävät, että "paremmin tietämisessä" on kyse omasta elämästänne tai matkastanne. Vaikka se on ehkä oleellista toiselle ihmiselle jossain matkan varrella, se ei välttämättä ole sitä juuri nyt.

Myötätunnossa on nimittäin kyse myös sen tietämisestä, milloin purette kieltänne. Kyllä, olemme kaikki yhteydessä, olemme kaikki yhtä, mutta ykseys täällä maan päällä on eri asia, kuin ollessanne hengessä. Ja vaikka näkemys ykseydestä on kovasti kehittynyt ja laajenee edelleen tällä planeetalla, se tekee niin henkilökohtaisella tasolla.

Silloin kun olette virittynyt tuohon ykseyteen, tarkkanäköisyys opastaa teitä. Tiedätte intuitiivisesti, millä heräämisen ja ykseyden tasolla toinen ihminen on, ja tiedätte, mitä sanoa ja minkä täytyy pysyä omananne. Ymmärrätte, missä kohtaa hän on matkallaan, ja voitte toimia sen mukaisesti ja samalla pysyä itse siinä, missä olette omalla matkallanne (värähtelyltänne, energeettisesti jne.).

Tapamme kokea ja nähdä ykseys on hyvin erilainen, miten se on ilmaistu - kuvauksissa ja selityksissä, mitä Viestintuoja oli lukenut ja kuullut.

Mitä tahansa tapahtuukin toisten elämässä ja omassanne, voitte tehdä erilaisen maailman vain antamalla heille tai itsellenne myötätunnon lahjan.

Se on ilmainen ja se muuttaa kaikkien niiden elämää, jotka sen saavat.

Emme voi ajatella parempaa lahjaa annettavaksi maailmalle.

Tässä on kaikki.

Paljon valoa ja rakkautta kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...