9.12.2011

2012 ja Kiitollisuus

Joulukuun energiaennuste:
2012 JA KIITOLLISUUS

Kirjoittanut Lee Harris (http://www.leeharrisenergy.com)
6.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun olemme vuoden 2011 viimeisessä kuukaudessa, vuosi 2012 ja kaikki sen symboliikka hivuttautuu lähemmäs todellisuuttamme. 2012 - uusi alku ja käännekohdan keskipistevuosi tietoisuudessa ja todellisuudessa.

Vuoden 2012 lähestymisen rinnalla ympärillämme on nyt alkujen ja loppujen, kuoleman ja syntymän energiateema enemmän kuin koskaan. Tämä johtuu siitä, että puhdistuminen jatkuu ihmispsyykessämme ja tunteissamme. Tämä puhdistus on suora reaktio niihin planetaarisiin ja maan muutoksiin, joissa olemme.

Niinpä riippumatta siitä, koetko kuolemaenergian rakkaiden menettämisen tai vakavan sairauden kautta vai kohtaatko suhteissasi paikan, missä et pysty enää yhdistymään samalla tavalla kuin ennen, niin tiedä, että tätä aaltoa käsittelemme tällä hetkellä. Tälle aallolle voimme antautua tai vastustaa sitä. Antautuminen epämukavuudelle kuljettaa meidät sen läpi nopeammin joka kerta, kun taas vastustaminen voi saada tunteet tiivistymään ja vääntelemään sisällämme.

Osana tätä aaltoa henkilökohtaisissa suhteissa kiukku ja toteutumattomat odotukset nousevat pintaan monilla. Voit muuttaa tapaasi nähdä jonkun tai suhteesi yleisesti ottaen. Tämä on kaikki luonnollista kasvuprosessia, mutta voi saada monet taistelemaan tapahtuvaa vastaan sen sijaan, että antaa vain luonnon kulkea omaa kulkuaan. Oikea ja väärä on aina subjektiivista keskustelua ja taisteleminen on heikentävää parhaimmillaankin. Mutta joulukuussa ei kannata kehittää konfliktia minkään tai kenenkään kanssa. Energiat ovat kaoottisia eivätkä perustelut ole "huippuja" ihmisillä, joiden tunteet ovat pinnassa, joten kaikki tappelut joihin menet, voivat olla sotkuisempia kuin odotat. Ja konfliktiin tulee kutsuja, joten tiedosta vaihtoehtosi, ennen kuin toimit tai kommunikoit.

Kaikki taistelu suhteissa tällä hetkellä on reagointia tämän ajan stressiin ja haasteisiin ja se puhuu vaikeista sisäisistä tunteista, jotka heittelehtivät ratkaisun etsintäyrityksessä. Konflikti syntyy impulssista tai ajatuksesta, että taistelun kautta vaikeat tunteet voivat mennä pois. Kun maailmanlaajuinen tsunami tuo jatkuvasti vanhoja ja menneitä tunteita esiin monilla, mieli ei voi saada riittävän nopeasti tolkkua tästä irtipäästämisprosessista, minkä vuoksi sanat, joita monet puhuvat nyt, eivät ole aina loogisia.

Jos löydät itsesi riidasta, yksinoleminen tunteidesi kanssa niiden ollessa voimakkaita tai kehosi tai hengityksesi liikuttaminen on tapa antaa vapautumisen tapahtua, ilman tunteidesi sinkoilua toisten kanssa. Tämä sinkoilu on suosittua riidassa, vaikka sen antama alkuvapautus ei kestä.

Henkiset ja meditatiiviset harjoitukset - mitä se onkin sinulla - ovat tapa siirtyä yli ihmiskunnan ja lähelläsi olevien kasvavasta melusta ja jännitteestä, kun tämä siirtymä/puhdistus jatkaa kulkemista lävitsemme.

Joulukuussa, erityisesti 10. päivästä eteenpäin, meidän nähdään "puhaltavan" kovasti tämän kuolemaenergian läpi (mikä voimistui 11.11.11 paikkeilla). Joulukuun toisella puoliskolla kiitollisuus elämää kohtaan alkaa monilla meistä aivan uudella tasolla. Ja vastapainona joidenkin henkilökohtaisten suhteiden kitkaenergialle on paljon kiitollisuutta ja jakaminen toisten kanssa värittää monien meidän elämää.

Silloin kun voit, ole kiitollinen vain siitä, että olet elossa, tai suhteista, joita sinulla on ollut tai on nyt. Tämä on tärkeää niitä ylösnousemuksen seuraavia tasoja varten, jotka ovat ulottuvilla joulukuussa. Sen kommunikoiminen, miten paljon tai miksi rakastat toista ihmistä, on korkealla tavoitteissa monilla teistä, ja tämä rakastavan kommunikoinnin aalto helpottaa monien ahdistusta ja edistää yhteenkuuluvuutta.

Monet teistä ovat kokeneet tätä olemistapaa muutaman vuoden, mutta joulukuu tuo voimakkaampaa kiitollisuus- ja arvostusenergiaa ja meidän nähdään saavuttavan siinä uudet korkeudet. Tätä korostavat myös kamppailut, joita näemme ympärillämme, ja se sallii meidän olla kiitollinen siitä, mitä meillä on, samalla kun tarkkailemme, mitä meillä oli tai mitä olimme ennen epävarmuudessa tai muutoksessa.

Kiitollisuusenergia on voimakas energia valjastettavaksi ja leikittäväksi, jos päätät keskittyä siihen, ja se antaa tässä kuussa suurimmat avautumisen ja mahdollisuuksien kokemukset.

Jos et ole kiitollisessa paikassa, koska kamppailet, niin keskity ensin päivittäin näkemään, mistä olet kiitollinen - vaikka kuinka pienestä - mutta salli itsesi olla myös kamppailussa, jos siinä olet. Älä tuomitse itseäsi siitä tai kiellä mitään tunteita tai ilmaisuja, joita nousee sen vuoksi. Ole lempeämpi ja rakasta itsesi sen läpi. Muista, että nämä haastavat ajat tapahtuvat jokaiselle tavalla tai toisella ja nekin jotka pärjäävät hyvin omassa sisäisessä tasapainossaan, sopeutuvat ja säätävät jatkuvasti pysyäkseen keskittyneenä.

Me lännessä joilla on etuoikeutettu elämä verrattuna hyvin moniin, voimme joskus unohtaa yksinkertaisen kiitollisuuden ruuasta ja suojasta, kun toisilla ympäri maailmaa ei ole mitään. Olemme heräämässä uuteen maailman tietoisuuteen tällä hetkellä. Oivallus on, ettei luontomme ole loputtoman runsas ilman hoitoamme ja sen tiedostamista, mitä se tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa. Tämä näkemys tulee kaikille eri tasoilla ja sen tuloksena tuleviin vuosiin liittyy positiivisempaa yhteisötoimintaa ja toistensa tukemista.

Tuloksena siintävästä tulevaisuudestamme vanhat muistot ja uskomukset sulavat parhaillaan sisällämme, jotta voimme luoda tilaa uudelle näkemykselle. Kaikissa näissä muutoksissa yritämme tasapainottua jokapäiväisessä todellisuudessamme ja jatkaa "eteenpäin jatkamista". Tämä vaatii paljon energiaa ja monet huomaavat toisinaan vaikeaksi pysymisen normaalitoimintansa tai vanhojen tapojensa perässä. Älä siis huolehdi tästä - olet aivan raiteilla siinä, mitä kaikki muutkin kokevat.

Tee siis niin paljon, kuin pystyt ja haluat, mutta tunne rajasi ja paikat, missä sinun tarvitsee levätä, ja ole selkeä noiden paikkojen suhteen. Olet yhtä tärkeä kuin kaikki muutkin.

Joulukuulla on monille voimakas terveysmuutosenergia, jolloin sinun on helpompaa haluta ja saavuttaa parempi terveys itsellesi kuin aiempina kuukausina. Päätät ja haluat kuunnella kehoasi ja sen hyvinvointitarpeita entistä enemmän ja joulukuu tukee tuota päätöstä, kun yleismaailmallinen "sopimusaalto" terveyden kehittämiseen alkaa kasvaa ihmisten keskuudessa. Joulukuu aloittaa monien kuukausien keskittymisen terveyteen.

Vuoden 2012 muutama ensimmäinen kuukausi ovat hyvin voimakkaita sekä vakaiden että äkillisten muutosten kuukausia ja pohjustavat meille maan päällä muutaman vuoden, jotka ovat fokukseltaan ja kokemuksiltaan hyvin erilaisia.

Hyvin hitaasti mutta varmasti - ja valmistautumisena - muistetaan elämän kalleus ja sitä juhlitaan maailmanlaajuisesti. Olet osa tätä liikettä ja kun vanhat muistot tulevat esiin vapautettavaksi, anna niille niiden tarvitsema hetki. Anna itsellesi aikaa pohtia ja tarkkailla.

Pohtiminen ja taaksepäin astuminen on tärkeää näinä "tekemisen" aikoina ja se luo tasapainoa henkilökohtaisesti ja yleismaailmallisesti.

Lopuksi, varo ylistimulointia tässä kuussa. Maailmanlaajuisen tunnepuhdistuksen kaoottisuus ei tiedä hyvää niille, jotka juoksevat liian lujaa yhdistyäkseen keskukseensa ainakin kerran päivässä. Voit joko liittyä mukaan vauhtiin tai tarkkailla sitä. Tiedä vain, että siihen liittyminen ulkoisesti (esim. vuorovaikutus toisten kansa, jotka ovat jatkuvasti kireitä) osoittautuu liialliseksi useimpien herkkyydelle.

Jos sinusta on siis tuntunut ylistimuloidulta tai kiivastahtiselta jonkin aikaa, yritä hidastaa ja nähdä, mitä erilaisia näkemyksiä saat sen tuloksena. Se on hyvin tuettua, kun tällaisena kuukautena etsit säännöllisesti keskuksesi tai hidastat, koska joulukuu haluaa tuoda hoivaa.

Jos et pysty helposti hidastamaan, ota säännöllisesti päivittäin hetkiä tarkkailla maailmaa ja ihmisiä ympärilläsi, sillä siitä löytyy suuri kiitollisuus ja hiljaisuus.

Ja se haluaa löytyä, joten etsi … :)

Rakkaudella ja kiitollisuudella teille kaikille.


Lee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...