25.11.2011

Sielunmatkan päivitys

SIELUMATKAN PÄIVITYS

Kirjoittanut Norma Gentile (http://www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 24.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Alla on artikkeli ja ilmoitus, että uusi audio-meditaatio "Parantavia meditaatioita merkittäville päiville" on saatavissa.

Jos et satu tietämään, niin olemme pimennysten partaalla. Ensimmäinen alkaa varhain perjantaiaamuna 25.11. Nämä vetävät meistä ulos tunteita, jotka voimme tavallisesti laittaa pois tai ainakin kätkeä toisilta. Nämä tunteet antavat tarvitsemamme sysäyksen antautuaksemme uusille tilaisuuksille.

Energioiden suurentuminen tämän pimennysten (25.11. ja 10.12.) välisen ikkunan aikana ei anna meidän kätkeä sitä, minkä muuten kätkisimme, myös itseltämme. Astrologi Mark Dodich sanoo: "Ne unelmat ja ihanteet jotka tulevat sielutehtävästäsi, haluavat tulla nyt pintaan."

Sielumatkasi päivittäminen
- se mitä tulit tänne tekemään, on luultavasti muuttunut

Ensin huomautus psyykkisestä oppimisesta. Useimpien ihmisten täytyy oppia uudelleen psyykkiset lahjat joka elämässä. Maailma on värähtelyltään erilainen joka elämässä ja niin on fyysinen kehokin. On ainoastaan luonnollista, että pitää oppia uudestaan, miten olla energeettisesti suhteessa itseensä ja maailmaan. Tämä on erityisen totta siinä, miten yhdistymme sielumatkaamme ja ennakkotietoon sen tulevista piirteistä.

Mitä tahansa sielusi suunnittelikin ennen inkarnoitumistasi tehtäväksi täällä maan päällä, se on luultavasti muuttunut, erityisesti jos olet inkarnoitunut ennen vuotta 1972. Ihmiskunta on muuttunut. Planeetta on muuttunut. Sielusi suunnitelmat ovat luultavasti muuttuneet.

Noin viimeisten 50 vuoden aikana on todellisuudessamme tapahtunut monia muutoksia, joita sielumme ei odottanut. Riippuen siitä, milloin lineaarisella aikajanalla sielusi päätti tämän elämän tavoitteista ja haasteista, koet ehkä kytkeytyneesi irti omasta elämästäsi. Eristäytyminen on yksi oire, jonka yleisesti kuulen asiakkailta, sekä leijuminen poispäin omasta fyysisestä elämästäsi. Oman kokemukseni mukaan tämä yksinkertaisesti merkitsee, että se mitä ehkä pidät sielusi matkana, ei ole enää sielusi matka.

Joku on useimmille meistä kertonut jossain kohtaa, mikä sielumme matka on, tai olemme keksineet sen itse. Itse tunnen, ettei kukaan voi täysin ymmärtää tai tietää kenenkään sielun matkaa - ei edes omaansa. Mutta voimme saada aistimuksia siitä, mitä tekemään tunnemme vetoa tässä elämässä ja miten meidän pitäisi tehdä se.

Jo tapahtuneiden dramaattisten muutosten ja tulevaisuuden lisääntyvän muutostahdin vuoksi minusta on hyödyllistä käydä säännöllisesti sielunsa matkan kehityskaarella.

Sielun matka on taipuvaisempi tässä ajankohdassa paljastumaan ensin keholle, sitten sydämelle ja viimeksi aivoille. Kun uudelle sielusi matkalle on astuttu, se jatkaa punoutumista ja muuttumista koko elämän ajan. Sen oppiminen, miten tarkkailla muutoksia sielusi matkalla ja sopeutua niihin, on erittäin hyödyllistä.

Kun tutkit matkaasi, mielesi pystyy katsomaan taaksepäin ja kertomaan, missä olet ollut. Sydän ja keho voi katsoa nykyhetkeen ja kertoa, missä olet. Yhdessä mieli, sydän ja keho voivat kartoittaa mahdollisen polun tulevaisuuteesi. Mutta tämä on tavallisesti lähitulevaisuus, kun ulkoinen maailma jatkaa muuttumistaan.

Korostan tässä sitä, että aivot voivat katsoa vain taaksepäin siihen, mitä on jo tapahtunut. Useimmat meistä käyttävät mieltä määrittelemään, mitä tehdä. Tämä saa meidät toistamaan vanhoja malleja ja samoja ei-haluttuja tuloksia. Kun tätä tapahtuu, on helppoa otaksua, ettemme ole kosketuksessa sisäiseen henkielämäämme tai ulkoiseen maailmaamme.

Mutta kenties on toinenkin syy. Emme koe nykyhetkeä voimakkaimmin ajatuksina, vaan kehomme kinesteettisinä aistimuksina. Yksinkertaisesti ilmaistuna, kehomme elää vain läsnä olevassa hetkessä. Mieli muistaa menneisyyden ja voi odottaa tulevaisuutta. Mieli elää siksi ankkuroitumatta nykyhetkeen. Tämä voi olla hyvin hyödyllistä, mutta ei silloin, jos yrittää ymmärtää sielunsa matkaa tässä ja nyt.

Suuren kuvan informaatiota Tothilta

Noin vuonna 1997 lineaarisen aikamme luomisjärjestelmä muuttui. Tämän vuoksi psyykkiset kykymme eivät enää näe tulevaisuutta niin helposti kuin ennen. Tämä johtuu siitä, ettemme enää luo tulevaisuuden todennäköisyyksiämme samalla tavalla kuin ennen.

Uusi tapamme havaita psyykkisesti tulevaisuutta näyttää enemmänkin tällaiselta:

Kehomme näkee, missä olemme läsnä olevassa hetkessä. Tuo informaatio nousee sydänkeskukseemme. Sydän tuntee suhteemme tähän läsnä olevaan hetkeen. Pidämmekö siitä ja haluamme laajentaa kokemustamme vai olemmeko valmis siirtymään johonkin toiseen kokemukseen? Sydäv vastaa tähän kysymykseen ja lähettää informaation aivoille. Aivot kerää informaatiota kehosta ja sydämestä, lisää siihen oman kykynsä nähdä menneisyyteen ja keksii luultavasti mahdollisen tulevaisuuden.

Muista, että aivoillamme on toki kyky elää menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa. Me ihmisinä olemme astumassa tutkimaan luomista lineaarisen ajan ulkopuolella. Ensimmäinen askel tässä tutkimuksessa on ymmärtää, miten lineaarinen aika toimii. Meidän on ensin ymmärrettävä aikaa ymmärtääksemme, miten olla olematta ajan kohde.

Geometriassa (ja lupaan tämän olevan helppoa, joten jatkahan lukemista) on peruskäsitys, että jos on yksi piste ja sitten päättää toisen pisteen, voidaan vetää viiva niiden välille. Tuo linja voi ulottua noiden pisteiden yli äärettömyyteen kummassakin suunnassa. Lineaarisen ajan määrittelemiseen tarvitaan siis vain kaksi pistettä avaruudessa: missä olet ollut ja missä olet.

Nyt pystymme muuttamaan pistettä, mikä on menneisyydessämme. Katsomalla taaksepäin ja selvittämällä menneet mallit tuo piste takanamme muuttaa paikkaansa. Tämä merkitsee, että menneisyytemme ja nykyisyytemme välille vedetty viiva luonnollisesti muuttuu. Mahdollinen tulevaisuutemme muuttuu joka kerta, kun tartumme menneisyydessämme ongelmiin ja puhdistamme ja irtipäästämme ne.

En puhu tässä menneistä elämistä. Oppaani toteavat selvästi, että tarttumalla tämän elämän ongelmiin muutamme tämän elämän tulevaisuutta. Kun teemme muutoksia tässä elämässä, nuo muutokset kaikuvat kaikkiin muihin elämiimme ja antavat parantavia muutoksia niihin. Koska kehomme on tässä ja nyt, tekemällä muutoksia tässä ja nyt saadaan suurimpia tuloksia.

Päällä on oltava muita kumppaneita - keho ja sydän - nähdäkseen, minne ollaan menossa. Jos se katsoo vain taaksepäin, se voi kertoa vain, missä olet ollut. Tämä merkitsee, että luot lisää menneisyyttä sen sijaan, että hyödynnät uusia elementtejä, joita on nyt käytössäsi, erilaisen tulevaisuuden luomiseksi.

Miten päästä kosketukseen kehonsa kanssa - yksinkertainen meditaatio

Makaa selälläsi polvet koukussa, jalkaterät alustaa vasten. Tämä painaa luonnostaan alaselän alustaa vasten ja avaa lantioalueen lisääntyneelle energiavirtaukselle.

Tunne hengitys kehossasi. Tunne hengitys alakehossasi. Hengitä ikään kuin jalkaterien kautta polviin ja sitten vatsaan. Lantio liikkuu ja alaselkä laajenee joka kerta hengittäessäsi. Hengitä normaalisti. Miten helposti tuo hengitys voi olla kehossasi? Seuraa tätä hengitystä, kun kuvittelet hengityksen menevän alakehoosi. Anna sen poistua, mistä se haluaa. Jossain kohtaa saatat nukahtaa, mennä kevyeen transsiin tai meditaatiotilaan. Huomaat ehkä myös, että hengityksen suunta näyttää muuttuvan. Pane vain merkille, mitä tahansa huomaat. Anna kehosi viisauden kertoa mielelle jotain, mitä mieli ei voi tietää itse. Tämä on tutkimisen aikaa. Mitä keho on halunnut kertoa sinulle?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: http://www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , http://www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...