12.6.2013

Rakasta itseäsi.Kaunista päivää täältä loman ja arjen keskeltä. Haluan kertoa teille tunnelmistani aamulla ja niiden nopeasta muutoksesta..siitä miten itse voit vaikuttaa ajatuksiisi sekä siihen mitä ympärillesi luot.

"Sunnuntaista asti olen tuntenut jotain tapahtuvan, väsymyksen nousevan ja samalla hiljennyn, sekä alan prosessin. Prosessin joka käsittelee itseäni.
Mieleni kaartelee asioiden ympärillä, yrittäen luoda toivottomutta. Se ei tee sitä pahuuttaan vaan muutoksen pelossa, haluan juuri nyt kovasti muutosta mutta uskallus hypätä puuttuu vielä. Haluan tehdä asioita joilla on itselleni suurempi merkitys. Haluan tehdä työtä jolla on merkitys, olla ihminen jolla on merkitys. Sisimmässäni tiedän olevani, ja tekeväni..kaikki riippuu asenteestani. Mutta silti haluan kertoa ääneen myös tästä tunteesta mikä välillä valtaa minut. Väsymys. Ja uskon että nämäkin tuntemukset auttavat minua tuntemaan itseni ja tarpeeni. Nämä tunteet kuuluvat täydellisyyteen ihmisenä, ne vievät lähemmäs asiaa joka pitää käsitellä. Tänään olen huono äiti, olen kyllästynyt työhöni, kyllästynyt itseeni.
Tänään. Soutaa, huopaa..
Onneksi tiedän että huomenna kaikki on toisin.. voi olla jo tunnin kuluttua koska reagoinnista huolimatta Enkelit toivovat minun tänään lähettävän Enkeliviestejä <3
 Taidanpa tietää syynkin :) Jotta jälleen muistaisin, Tänäänkin, rakastaa itseäni ja jotta oppisin hyväksymään itseni..täydellisine vikoineni.
Välillä on niin kovin vaikeaa hyväksyä itseä. Kaiken muun maailmassa YRITÄN hyväksyä, olla tuomitsematta. Itselleni olen usein liian ankara ja silloin myös itseluottamukseni tipahtaa olemattomiin. Silloin tunnen ettei kukaan voisi rakastaa minua, ettei kukaan voisi hyväksyä minua, ettei kukaan edes huomaa minua, Valoani. Peili! Tämä on heijastusta itsestäni. Näinä päivinä voisin vain seisoa peilin edessä ja löytää sieltä vastauksen tunteisiini. Voi Ihminen! Mysteeri, reagoinnin mestari :) "

Tässä hetki sitten kirjoittamani teksti..välittömästi kirjoitettuani tämän aloin voimaan paremmin. Sisäisen pahanolon oksennus paperille ja asenteen korjaus!! Joskus asioiden konkretisoiminen auttaa..kun luin tekstini  minua jo hymyilytti..; )

Omilla ajatuksillamme on meihin valtava vaikutus, eikä vain meihin..myös ympäristöömme ja ihmisiin ympärillämme.
Joten pyrkikäämme ajattelemaan positiivisesti, rakastaen sekä hyväksyen. Ja kun edellämainitut tunteet valtaavat, Rakastakaa myös niitä sekä koettakaa hyväksyä myös ne. Itselleen anteeksiantaminen on suuri ja vaikea askel mutta hyvinkin palkitseva. On lähdettävä siitä että todellisuudessa anteeksiannettavaa ei edes ole. Kaikki kulkee Jumalallisen suunnitelman mukaisesti, täydellisyydessään :)

Our Souls have a perfect plan for us <3<3 


 Enkelit ympärillä hymyilemässä ja Amman viesti sydämessä on jälleen helpompi hengittää, helpompi antaa itselleen anteeksi. Mirabai Ceiba soimassa ja Hermannin kolistelua toisessa huoneessa <3
Nyt Enkeliviestien pariin jotta muidenkin Enkelit pääsevät viestimään Rakkaileen :)

Ihanaa oloa ja Rauhaa sydämmeesi <3 

-Noora

p.s Hymyile, katso silmiin, halaa, innosta, kiinnosta, ole rehellinen ja Rakasta.
SATURNUKSEN JA NEPTUNUKSEN KOLMIO - LUOTTAMUS, EI PELKO

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
11.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä hetkellä Saturnus ja Neptunus liittävät voimat yhteen auttaakseen meitä unelmiemme toteuttamisessa. Emmekä puhu tässä pikkuhaaveista, puhumme suurista, elämää muuttavista unelmista! Kuitenkin niin tehdessään ne muistuttavat meille, että usein pienimmät asiat, pikkuruiset nyanssit jossain tilanteessa, ajatuksissa tai käyttäytymisessämme, oikeasti kaatavat tasapainon ja mahdollistavat muutoksen tapahtumisen. Asennemuutos voi olla avain olosuhteidemme ja näin mahdollisuuksiemme näkemiseen täysin uudessa valossa.

Kysymyksenä on, olemme valmis tekemään tuon muutoksen. Perspektiivimme muuttaminen johonkin, erityisesti itseemme, voi usein tuntua vaikeimmalta - niin tuttu meille on tapa nähdä itsemme, elämämme ja mahdollisuutemme. Mutta jos olemme heti valmiina, Saturnus ja Neptunus ovat valmiita kannustamaan meitä. Muutaman päivän ne kutsuvat meitä näkemään asiat eri tavalla ja sallimaan tilanteen aiemmin näkymättömien ja tunnistamattomien puolien paljastua meille. On helppoa olla ahdaskatseinen, kun tullaan omien mahdollisuuksiemme näkemiseen. Hyvin monet asiat vaikuttavat siihen, miten ajattelemme niitä, ja jos sydän sanoo, että meidän on tehtävä jotain, mitä pää pitää naurettavana ajatuksena, meillä on taipumusta mennä pään mukaan kyselemättä. Niin tuntuu itse asiassa turvallisemmalta! Ei ole mahdollisuutta epäonnistua ja tehdä itsestämme typerää, jos emme edes yritä!

Mutta ajat muuttuvat nyt ja kosmos osoittaa tarpeemme kuunnella enemmän sydäntä ja vähemmän päätä. Näin tehdessämme saavutamme tasapainopisteen, mikä antaa parastaan ja tukee elämäämme positiivisesti. Tammikuun lopusta saakka meillä on ollut tilaisuus nähdä mieli sellaisena, mitä se on, ja tämä on merkinnyt sen lannistamista vähän ja laittamista omalle paikalleen! Nyt kun Jupiter kulkee Kaksosten viime asteiden läpi ennen menemistään Rapuun kuun lopussa, voimme nähdä, miten pitkälle olemme päässeet tässä prosessissa ja mitä töitä on vielä tehtävänä.

Jos sallimme ajatustemme sanella jokaisen liikkeemme, meidän on ajateltava uudestaan (!), koska aivan liian usein noita ajatuksia lietsoo pelko, ei luottamus. Sitten kun Jupiter siirtyy Rapuun, astumme aikaan, missä luottamus on oleellista ja pelko on parasta jättää kuihtumaan taustalle. Se ei merkitse, ettei mielellä ole mitään roolia tai että meidän pitäisi toimia spontaanisti ajattelematta koskaan asioita läpi. Sen sijaan se merkitsee, että voimme yhdistää nyt sisäisen tietämisemme eri aspektit - ajatukset, tunteet, intuition, ennusteunet, viestit Hengeltä … Minkä tahansa muodon henkilökohtainen sisäisen opastusjärjestelmämme saakin, nyt voimme käyttää sitä täysillä, mielen hyppäämättä välittömästi mukaan ja sivuuttamaan kaiken tiedon, mikä ei sovi nykyohjelmointiin.

Kuten kaikissa asioissa, meidän on tietysti tehtävä alkuponnistus palkkioiden korjaamiseksi. Ei ole hyvä vain istua odottamassa, että universumi uudelleenjohdottaa aivomme ja selvittää polun edessämme. Nyt on tehtävä työtä ajatusten ja niihin liittyvien tuntemusten kanssa, haastettava ja kyseenalaistettava niiden kertomat tarinat, jotta voidaan lajitella jyvät akanoista ja erottaa, mihin kannattaa luottaa ja mitkä pelkästään toistavat samaa, mitä olemme kuulleet uudestaan ja uudestaan vuosien ajan. Tämän kanssa Saturnus ja Neptunus haluaa auttaa meitä nyt, muistuttaen meille, että luottamus, ei pelko, on nykyajan valuuttaa ja meillä on nyt tilaisuus täydentää varastoja valmistautuen Jupiterin siirtymiseen Rapuun myöhemmin tässä kuussa.

Hyvää päivää kaikille!

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

1 kommentti:

  1. Kiitos kun jaoit ja puit näitä tuntemuksiasi ja haasteitasi. Tuntui NIIN tutulta ja lukiessa tuli hyväksyvämpi olo itseäkin kohtaan! Ihanaa, armollista ja rakkauden täyteistä kesää <3

    VastaaPoista

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...