27.4.2013

Sydämestäni; Eläkää!
Joskus on hyvä pysähtyä.
Hengittää...elämäni on 2 viimeisen kuukauden aikana ollut hyvin hektistä. Tänää olen vihdoin löytänyt aikaa itselleni, maalaamiseen ja muistuttanut itseäni siitä kuka minä todella olen. Millaiseksi minä en halua enää tulla ja mitkä asiat ovat minulle tärkeitä. 
Ketkä ihmiset ympärilläni saa sydämeni sykkimään yhä lujemmin ja ketkä tuovat pelkoni esiin, kaikilla on yhtä suuri ja kaunis osa elämässäni. En voisi olla onnellisempi vaikka tänään olen muutamat itkut jo vääntänytkin...rakkaudesta <3
Halusin vain tulla muistuttamaan teitä kaikkia ihania Ihmisenkeleitä ; ottakaa aikaa itsellenne, älkää luopuko voimastanne maailman kiireestä huolimatta, halatkaa puita vaikka se tuntuisi hölmötä, tanssikaa ja kun kesä koittaa kävelkää paljain jaloin!!! 

Rakastakaa avoimesti, älkääkä lähtekö muuttamaan itseänne muiden kuin itsenne vuoksi. Eläkää elämänne täysillä, siten että voitte kuolla hymy huulillanne. Ajatelkaa että menossa on elämänne viimeiset tunnit, miten kohtelen muita ja miten haluan elää! 
Viekää viltti kodittomalle ja avatkaa ovi naapurille, hymyilkää tuntemattomille ja katsokaa silmiin vaikka se tuntuisi vaikealta. Antakaa rahaa hyväntekeväisyyteen ja auttakaa apua tarvitsevia. Pyytäkää anteeksi ja uskaltakaa luottaa ihmisiin. Hengittäkää ulos ja sisään, löytäkää ilo itsestänne ja pienistä asioista ympärillänne. Olkaa kiitollisia kaikesta ja uskaltakaa sanoa " Rakastan Sinua" ja suudelkaa hyvät ihmiset!! Halatkaa, itkekää ja naurakaa <3 Uskokaa ja luottakaa että olette kaiken Rakkauden arvoinen. Olkaa lapsenmielisiä ja yrittäkää suhtautua elämään rennosti.
Oih!!! Rakastakaa tätä ihmeellisen kallista elämää sydämenne pohjasta <3

RAKASTAN!! Ja niin kovin Rakastankin <3

"Life is a play, so why don't you play it"
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...