19.6.2013

Rakkauden päivä, joka päivä!

Tänään 19.6.2013 Venus astuu kartalleni astrologini mukaan!! Tervetuloa rakkaus. ;) 
Itse koen rakkauden kyllä täyttäneet minut täydellisesti vuonna 2008 :)
Koko päivän olo on ollut kevyt ja rauhallinen, innostunut myös. Elämä on suloista.


 Oloa varjosti hieman suru ystävän suuresta menetyksestä. Rakkaimman ystäväni äiti lähti eilen Enkelten matkaan taisteltuaan 7-vuotta syöpää vastaan. Kaikki kunnioitus hänelle <3
Aika oli nyt oikea ja oppiläksyt suoritettuina. Ystäväni on ollut luonani muutamina viime päivinä sekä öinä. Olen pyrkinyt tukemaan häntä ja hänen läheisiään kaikin tavoin Enkelten kanssa. Itse olen käynyt samankaltaisen kokemuksen läpi joten osaan myös asettua hänen tilaansa jossain määrin, tottakai jokaisen kokemus on erilainen. Tämä on saanut jälleen minutkin ajattelemaan ja muistamaan mistä elämässä on kyse, onnellisudesta. Onnellisuuden tavoittelusta kaikilla osa-alueilla, haaveiden todeksi luomisesta, myötätunnosta, asioiden tärkeysjärjestyksestä..Rakkaudesta. 

Elätkö sinä todella elämääsi kuten haluat? Kuinka monta unelmaasi olet toteuttanut? Me emme tiedä aikaamme maan päällä, huominen voi olla liian myöhäistä..sano siis rakkallesi jo tänään miten tärkeä ja rakas hän sinulle onkaan. Näytä aina todelliset tunteesi ihmisille jotka ympäröivät sinua. <3
Ystäväni on pyytänyt minua lähiaikoina muutamaan otteeseen "katsomaan" mitä sairaalassa tapahtuu ja miten "näen" hänen äitinsä. Olen viime syksystä asti saanut avattua uuden kanavan jonka kautta pääsen toimimaan tällä tavoin. Olen tästä äärimmäisen kiitollinen enkä oikein osaa edes käsittää tätä. Kaikki asiat ovat myös vahvistuneet entisestään.. tiedän kuka minulle tulee tänään soittamaan, toisen ajatus (energia) on entistä helpompaa tunnistaa esim. sanon ääneen toisen ajatukset. Näen enemmän värejä, henkilöiden auroja sekä Enkeleitä.
 Osa tästä on intuitiivisuutta ja jokainen omistaa tämän lahjan, kyse on avoimuudesta ja siitä oletko valmis käyttämään sitä sekä oletko valmis vastaanottamaan näitä ihania asioita elämääsi. Overwhelming <3

Eilen olimme ystäväni kanssa menossa nukkumaan kun hän jälleen pyysi minua katsomaan äidin vointia. Energia huoneessa oli muuttunut, alussa näin vain mintun vihreää väriä jalkopäässä.

" Nyt on aika pysähtynyt, huone on tyhjä ja täällä lepää rauha, hiljaisuus" 
Tunsin että sielu ei enään ollut siellä. Kun lopetin lauseen puhelin soi, katsoimme toisiamme ja tiesimme molemmat että äiti on nyt lähtenyt, hän oli viimein päässyt rauhaan ja valoon. Rauhantunne joka täytti sydämen oli odottamatonta. Suru, ilo, rakkaus, kaipuu, toivo ja rauha virtasivat yhtaikaisesti lävitseni..molempien meidän lävitse. Tämän jälkeen minun tuli hirmu kylmä ja  tunsin vahvasti ystäväni äidin energian luonani että aloin väristä kuin haavanlehti. Hän tuli lapsensa luokse, syleillen ja rauhoitellen, niin me äidit teemme..olimme elossa fyysisesti tai emme.

Lähdimme sairaalaan vielä illalla sanomaan viimeiset hyvästit hänen fyysiselle olemukselleen. Ja niin todellakin..jäljellä oli enää kuori, kuori jota ystäväni ei tunnistanut äidikseen. Sielu oli poistunut, vienyt mukanaan auran ja kaiken elinvoiman. Ruumis joka oli vain lainassa oli jätetty jälkeen. Tämä konkretisoi asian ..kyse ei ole siitä että veri pakenee tms. Kyse on siitä että kaunis sielumme on noussut, siirtänyt datansa Valoon <3 Tämä loi minuun suurta iloa ja vahvistusta jo tietämälleni asialle.
Nyt on käännettävä sivua ja aloitettava maalaamaan blankoa kangasta uusin värein, uusin unelmin.

Me ihmiset (ainakin suomessa) suurin osa kasvamme siihen että kuolema on loppu, kuolema on musertavaa, kuolema on pahin asia mitä voi tapahtua. Itse ajattelen kuoleman olevan yhtä luonnollista kuin syntymän, koen että se on uuden alku ja kaunis reitti valoon, Rakkauden tilaan joka oikeasti olemme. Kun läheisemme menehtyy toki tunnemme surua, mutta suurin osa surusta on itsemme vuoksi, samalla tunnemme rauhaa, rakkautta sekä kaipuuta <3 Jos tunnemme iloa ja helpotusta menehtyneen puolesta pelkäämme tuoda sitä ilmi arvostelunpelon vuoksi. Meidänhän "kuuluu" olla surun murtamia sekä toimintakyvyttömiä...vai kuuluko sittenkään :)
Minun ihana, Rakas, vahva ystäväni suhtautuu niin kauniilla ja voimakkaalla, toki surevalla tavalla äitinsä lähtöön. Enkelit ovat rinnallamme! 

Tämä kappale on soinut muutaman viikon päässäni <3 :
(pmmp)
 
"Ja nyt, kun ikuisuuden jälkeen
tänne on pakko palata,
kaikki näyttää pienemmältä
ja koivusta keinu puuttuu.

Päästä lähtemään,
auta lentämään,
vielä menisin taivaan taakse
ja kauas sinne jään.

Pihlajat on paikoillaan.
Ikkunasta katsoin tähtiä ja toivoin pääseväni
kauas pois niiden luo
– on myöhäistä pyytää niin."
Aloitin tämän kirjoittamisen aiemmin tänään ja välissä tein energiahoidon hoitohuoneella!! :) Oi mikä ihana hoitava rakkauden tulva!!! Ja miten rikastuttavaa on saada uusia rakkaita ystäviä ympärilleen. We are One. Olen niin kiitollinen että saan välittää informaatiota sekä rakkautta ihmisille, samalla nämä valloittavat energiat hoitavat minua ja antavat voimaa. Nyt tunnen vahvasti mitä minun tulee tehdä, päätös on syntynyt! Olen onnellinen, enkä malta odottaa tulevaa <3 Rakastan työtäni energia/enkelihoitajana, se on täyttymys.
Voi Amma, Kiitos sinulle kaikesta <3<3<3


Vielä pieni informaatio : Rakas Amma on tulossasuomeen näillä näkymin 18-19.11.2013 ja paikkana olisi Kaapelitehdas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...