23.6.2011

Totuus

Totuus
Totuus on aina Totuus. Jokaisella ihmisellä on oma arvokas Totuutensa ja Totuus voi olla myös muuttuvainen. Samoin kuin jokaisella on oma näkökulma asioihin, esim. lapseni näkee värittämänsä kuvan harmaana ja minä ruskeana, kumpikaan ei ole väärässä, näkemys vaan on erilainen. Uskon myös että jokaisessa uskonnossa tämä pätee, joku näkee  "hedelmävadin " oikealta ja tällöin hän näkee banaanit ja mansikat, toinen näkee vasemmalta, jolloin esillä ovat appelsiinit ja omenat jne. kyse on näkökulmasta. Meidän tulisi nähdä kokonaiskuva, tarkastella asiaa sisältä käsin, olla yhtä kaiken kanssa niinkuin jo olemme, ymmärtää että kaikki olemme täydellisiä juuri siinä Kauneudessa ja Valossa jossa olemme. Meidän tulisi myös olla armollisia itsellemme ja muille, muistaa että me kaikki olemme tulleet tänne kokemaan ja kasvamaan, toteuttamaan sielun suunnitelmaa, joka on laadittu tarkoin. Olemme valinneet kokemuksemme ja oppiläksymme, olemme tällöin ottaneet huomioon myös karmalliset velvoitteemme. Ja nyt, olemme tässä. Jotkut etsivät, jotkut eivät vielä halua etsiä saatikka löytää, osa ihmisistä tiedostaa mutta ei koe asiaa tärkeäksi..vielä. Toiset ovat edistyneet henkisen kasvun tiellä vain ulkoisesti, ne jotka todella ovat saaneet kosketuksen sieluunsa, ja yhteys säilyy, nämä ihmiset näkevät kaiken yhtenä, kaiken kauniina ja tarkoituksellisena. Ihmiset ovat eri pisteissä ja sekin on tarkoituksellista, kohdatessa näitä asioita ja ihmisiä on jälleen nähtävä kokonaiskuva, kauneus, kehitys.
On olemassa asioita jotka vaikuttavat "hirmuteoilta" tai katastrofeilta, mutta aivan kaikki tapahtuu Jumalallisen suunnitelman mukaan ja palvelee meitä parhaalla tavalla. Asioita pitää tällöin tarkistella sielun tasolla, ei mielen tasolla. Muistakaa Rakkaat että olette Täydellisiä, Valon lähettiläitä jokainen, havaitkaa sielunne ja alkakaa toteuttamaan juuri niitä kokemuksia joita olette tänne valinneet, silloin saatte täydellisen Vapauden, Rauhan ja Rakkauden tunteen, jota olette kaivanneet. Värähdelkää positiivista energiaa ja avatkaa Sydämenne Valolle, Uskokaa Itseenne. Olkaa Yhtä, tässä hetkessä. Olkaa se Valo ja Rakkaus joka Jo olette. Kiitos.
Tämä on Totuuteni.
-N-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...