15.6.2011

Energioiden vuoristorata

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (lightworkers.org)
12.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus Selacialta: "Tämän Kahdentoista neuvoston viestin on tarkoitus puhua epätavallisesta jaksossa tässä ja seuraavassa kuussa - kolme pimennystä tapahtuu reilussa neljässä viikossa. Jo yhden pimennyksen aikana on usein merkittävää tasapainotusenergiaa ja suuria muutoskatalyyttejä. Jumalaisina muutoksentekijöinä olemme täällä auttamassa luomaan positiivisia muutoksia valontäyteisemmän maailman puolesta. Roolinamme on myös auttaa toisia työskentelemään näiden muutosten kanssa ja olla tervejärkisyyden ääni maailmassa, joka näyttää kääntyneen ylösalaisin. Neuvoston viesti antaa avainehdotuksia siihen, miten lähestymme tätä jaksoa ja löydämme enemmän rauhaa."

Tämä kuukausi on täynnä vahvistuneita energioita ja odottamattomia kehityssuuntia, jotka tuntuvat sekä henkilökohtaisella että planeetan tasolla. Luultavimmin tunnette tämän energian vaikutukset elämässänne, kun yritätte liikkua eteenpäin ja toteuttaa sekä pieniä että suuria tehtäviä.

Miten toimitte näiden energioiden kanssa taitavasti? Miten selitätte asioita rakkaillenne, silloin kun teillä on haastava hetki ja sopeudutte ylös ja alas kulkevaan energiavuoristorataan?

Seuraavassa on joitain vinkkejä tämän kuukauden loppuosan kulkemiseen. Sallikaa näiden ideoiden suodattua sisällänne, kun luette niitä ja panette talteen myöhempää käyttöä varten. Voitte olla paras ystävänne ja päästä käyttämään voimakkaita työkaluja, jotka auttavat ajelunne tasoittamisessa.

Taustana on hyödyllistä muistaa, että elätte ainutlaatuista aikaa historiassa. Se vallankumouksellinen ja transformatiivinen muutos mitä nyt tapahtuu ympäri planeettaa, ei olisi voinut tapahtua aiemmin. Aika ei ollut oikea niille merkittäville uudistuksille, joita on tekeillä tänä päivänä.

Kuin siemen maassa, joka ajan kuluessa kasvaa kypsäksi hedelmäksi, transformaation siementen täytyy kypsyä. Näette kypsymistä kaikkialla. Joinain päivinä saatatte tuntea innostusta ja kiittää siitä, että elätte nyt. Toisina päivinä kyseenalaistatte sen, oletteko varustautunut nopeasti kulkevaan muutosvuoristorataan. Kenties haluatte hidastaa sitä tai päästä pois vähäksi aikaa. Te ette voi tietenkään pysäyttää vuoristorataa - miten voitte siis ajella sillä taitavammin?

Suuntaviivoja taitavaan navigoimiseen

* Olkaa hyvissä väleissä odottamattomien kehityssuuntien kanssa.
Ajankohtainen energiajakso on täynnä kaarteita ja käännöksiä. Asioita jotka näyttävät tavallisuudesta poikkeavilta, tapahtuu omassa ja toisten elämässä. Tapahtuessaan ne voivat yllättää teidät. Kuitenkin useimmat asiat itse asiassa kumpuavat aiemmin liikkeelle laitetuista energioista. Onnettomuuksia ei todellisuudessa tapahdu sillä tavalla, kuin olette oppineet ajattelemaan niitä. Niitä esittää jumalainen orkesteri. Monta kertaa ymmärrätte täysin syyn jonkin tapahtumiseen vasta paljon myöhemmin.

* Kehittäkää lisää kärsivällisyyttä. Teistä ehkä tuntuu, että olette jo hyvin kärsivällinen - jopa kärsivällisempi kuin kukaan muu tuntemanne. Voitte tosiaan tulla vielä kärsivällisemmäksi ja se on tärkeää edistymisellenne henkisellä polulla. Kutsukaa korkeampaa viisauttanne työskentelemään kanssanne lisäkärsivällisyyden kehittämisessä. Hyvä paikka aloittaa on tulla tietoiseksi kerroista, jolloin haluatte pakottaa jonkin lopputuloksen tai kun pakkomielteisesti kysytte, milloin jokin tapahtuu.

Tehkää aloite positiivisten muutosten tekemisessä. Tehkää asioita, vaikkeivät muut ympärillänne tekisikään niin. Jumalaisena muutoksentekijänä olette usein eturintamassa. Tämä merkitsee, että olette usein muutaman askeleen edellä muita. Ystävillänne ja perheellänne on oma polkunsa ja aikataulunsa. Haluatte luonnollisesti heidän edistyvän ja oppivan niin kuin te. Välttäkää kuitenkin heidän tuomitsemistaan siitä, missä kohtaa he ovat nyt. Etsikää oma kielenne selittämään näiden aikojen energioita. Voitte perustaa sen toisilta kuulemaanne viisauteen, mutta teidän kannattaa ilmaista asiat omilla sanoillanne.

Pitäkää mielessä myös yksilölliset erot. Ette pysty keskustelemaan henkisistä asioista samalla tavalla kaikkien kanssa. On parasta räätälöidä jokainen keskustelu sen ihmisen mukaan, jonka kanssa puhutte. Ottakaa lukuun myös tuon ihmisen ymmärrys ja hänen ajankohtainen mielentilansa. Kutsukaa sisäistä viisauttanne näyttämään teille optimaalinen ajoitus ja keskustelun sisältö. Jos valitsette väärän ajan tai yritätte keskustella jostain, mitä henkilö ei ole valmis kuulemaan, te ette saa haluttuja tuloksia.

* Muistakaa, että te ette ole yksin vuoristoradassa. Silloin kun teillä on stressaava päivä tai teillä on kriisi, on helppoa tulla itsekeskeiseksi. Voitte unohtaa, että olette vain yksi miljardeista ihmisistä, joita tänä päivänä elää - jokaisella heistä on omat haasteensa. Kriisinne hetkellä te olette tietysti teitä varten. Yritätte ratkaista asiat parhaan kykynne mukaan. Yritätte muistaa myös kaiken, mitä olette oppineet polkunne varrella. Viisas itsenne tietää, että kriisinne on väliaikainen ja että tulevaisuudessanne on kirkkaita asioita. Ihmisitsenne saattaa kuitenkin unohtaa. Silloin kun olette kriisissä ja kohtaatte tosia marketissa tai puhelimessa, saatatte unohtaa, että myös heillä on haasteita elämässään nyt. Ketään ei ole vapautettu siitä. Tehkää voitavanne estääksenne henkilökohtaista kriisiänne värittämästä vuorovaikutustanne toisten kanssa. Korkein polkunne jumalaisena muutoksentekijänä on olla ystävällinen itsellenne ja toisille - riippumatta siitä, oletteko onnellinen vai kriisissä.

* Tarkkailkaa tunteitanne. Tulkaa tietoiseksi siitä, mitä tunnette ja milloin tunnette. Vain te voitte tehdä tämän ja se on tehtävä läsnä olevassa ajassa ollakseen hyödyllisintä. Silloin kun olette kosketuksessa vihanne kanssa, on helpompaa muuntaa tuo tunne, ennen kuin toimitte sen mukaan ja vahingoitatte jotakuta. Älkää pelätkö tunteitanne. Tunteet ovat työkalu henkiseen kasvuunne - opetelkaa työskentelemään niiden kanssa taitavasti. Älkää olettako toisten tietävän, miltä teistä tuntuu, silloin kun järkytytte. Opetelkaa kommunikoimaan tunteenne syyttämättä ja ilman odotuksia. Kun teette sen, teillä on luultavammin harmoniaa toisten kanssa.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...