27.5.2018

Truth hurts, or does it liberate?



Truth hurts..or does it liberate?💖
Voimaannuttava puhe on sellaista joka vie muita kohti todellista ItseÀ. Tarkoitus olisi aina auttaa toista, ei siis omien mielipiteiden pönkitystÀ, ei toisen miellyttÀmistÀ, ei peittelyÀ, vaan puhumista sydÀmestÀ ja rehellisesti, auttaen itseÀ ja muita laajenemaan sekÀ ymmÀrtÀmÀÀn.
Totuuden puhuminen ei tarkoita loukkaamista, mutta toisinaan totuus voi satuttaa, tÀmÀ johtuu odotuksista joihin olemme kiinnittyneet.Totuuden puhuminen on vain pieni osa, totuus ajatusten ja tekojen tasolla on yhtÀ tÀrkeÀÀ, sekÀ ymmÀrrys siitÀ ettÀ maailmankaikkeus kuljettaa meitÀ aina kohti totuutta.

Suggeeoinnin ja non-dualismin ero👉S: pyrimme asennoitumaan positiivisesti ja luottamaan ettĂ€ asiat menevĂ€t kuten haluamme. N-D: pyrimme asennoitumaan positiivisesti ja luottamaan ettĂ€ asiat menee kuten on tarkoitus, asioiden hyvĂ€ksyminen vaikka asiat eivĂ€t menisi odotuksiemme mukaisesti.
Me saadaan unelmoida ja luoda, mut on hyvĂ€ muistaa ettĂ€ Universumi tĂ€yttÀÀ aina tarpeemme, mutta ei aina egomme haluja. Jos unelma liittyy muihin ihmisiin, on hyvĂ€ muistaa ettĂ€ he eivĂ€t vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ luo samaa kuin sinĂ€. Jos jÀÀmme kiinni unelmiin, niistĂ€ tulee odotuksia..ja jos nĂ€mĂ€ odotukset eivĂ€t toteudu👉kĂ€rsimys. Non-dualistinen tapa on unelmoida, luoda, mutta odotusten sijasta hyvĂ€ksyĂ€ myös se mahdollisuus ettei unelmat toteudu koska ne eivĂ€t palvele ja sekin on ok. Luottamus siihen ettĂ€ Universumi tuo juuri ne asiat polullemme jotka siihen kuuluu. Halu-odotus-nykytilanteen vastustus-kĂ€rsimys. ☠Halu-tĂ€mĂ€ hetki-hyvĂ€ksyntĂ€-liberation.💯 TĂ€mĂ€n ajatuskulun myötĂ€ pettymykset vĂ€henevĂ€t, samoin odotukset. Ei ole myöskÀÀn tarvetta muuttaa ihmisiĂ€. Odotusten myötĂ€ usein toivomme ihmisten ja tapahtumien muuttuvan meille mieluisiksi. Non-dualismin kautta kumpuaa ymmĂ€rrys siitĂ€ ettĂ€ meillĂ€ on lupa muuttaa vain itseĂ€mme, omia toimiamme, toimia esimerkkinĂ€. Muutos maailmantilaan ja kaikkeen tapahtuu ensin sisĂ€ltĂ€kĂ€sin.🙏
HyvĂ€ksyminen ei tarkoita ettei vĂ€litĂ€, se tarkoittaa ettei haittaa. There is a big difference between them.♥ 

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

TÀssÀ kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellÀ" polulla, sekÀ omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...