10.11.2014

Marraskuun energioista...


Marraskuu on sisäänpäin kääntymisen aikaa. On aika tutkia miten kaksi viimeistä tiukkaa kuukautta on vaikuttaneet meihin, olemmeko oppineet kärjistetyistä kokemuksista vai vieläkö hangoittelemme vastaan ja käymme läksyä läpi yhä uudestaan ja uudestaan. Marraskuussa voisi myös puhaltaa ilmoille sanan irtipäästö, tämä on asia joka on ihmiskokemuksessa läsnä melkeinpä jatkuvasti koska mielemme heittää uistintaan jatkuvasti eri kohteisiin tarttuen kiinni milloin mihinkin rutiineihin, haluihin ja aikatauluihin. Irtipäästö myös siitä jatkuvasta oppiläksyjen ja elämän suorittamisesta. Olisiko jo aika nauttia, heittäytyä ja antaa elämän viedä. Mitkä olisivat sinulle oikeita työkaluja jotta voisit elää hetkessä, olla läsnä ja keskuksessasi? Myös irtipäästö turhista sisäisistä kamppailuista ja kilpailusta. Mieli etsii jatkuvasti tekosyitä miksi pitäytyä nykyisessä, tutussa, vaikka tämä tuttu saa sinut ahdistumaan ja voimaan huonosti. Henkinen kasvukin on mielelle vain yksi suorittamisen aihe monien joukossa, tähän on hyvä kiinnittää huomiota; suorittaako mielesi tätä kasvua, vai oletko itse mukana kasvamassa. Jälkimmäinen olisi enemmän kuin suotavaa.

Meidän on hyvä ymmärtää että oppiläksymme eivät lopu ollessamme ihmisiä, joka hetki prosessoimme enemmän tai vähemmän…kuka sitten kiinnittää niihin huomiota, kuka ei. Ainoa mitä voimme näiden asioiden suhteen muuttaa on oma asenteemme ja vastaanottamiskykymme. Me olemme täällä toisiamme varten, me autamme toisiamme tietoisesti sekä tiedottomasti. Peilaamme toisille piirteitä joita he eivät itsessään huomaa, piirteitä joita meidän on vaikea itsessämme hyväksyä. Suurimmaksi osaksi asiat jotka muissa ärsyttävät ovat meissä itsessämme, tämä siis on peilausta. Kun taas puhumme heijastuksesta, tarkoittaa tämä piirrettä joka korostuu toisessa meidän läsnä ollessamme, tämä piirre voi olla ääripää omalle samalle ominaisuudelle. Esimerkiksi jos koet toisen ihmisen olevan kovin ylpeä, peilaamisen kautta huomaisit että ehkä myös oma egosi nostaa vilkkaasti päätään, kun taas puhumme heijastuksesta saman asian suhteen  voi tämä ”ylpeä” henkilö tahtomattaan nostaa egonsa tasoa seurassasi jotta huomaisit oman itsetuntosi kierivän pohjamudissa, tällöin se tarvitsee potkua. Aina ärsyyntyessäsi tarkkaile itseäsi rehellisesti, toimiiko henkilö tai tapahtuma peilinäsi vai heijastuksenasi. Voisimme myös pohtia miksi emme voi hyväksyä niitä piirteitä itsessämme.  Hyväksynnän kautta, niiden kipeidenkin asioiden, muutumme myötätuntoisimmiksi niin muita kuin myös itseämme kohtaan. Miksi jatkuvasti rankaisemme itseämme, vertailemme tai koemme itsemme riittämättömiksi. Marraskuun energioihin sisältyy myös siis seikka joka kulkee nimellä hyväksyntä, ja tärkein tämän suhteen on oman itsen hyväksyntä. On hyvin arvokasta muille ihmisille ja koko Universumille että pyrit olemaan mahdollisimman aito ja rehellinen, antautumalla ja asettumalla haavoittuvan tilaan tulet huomaamaan elämän kauneuden .  Elämä kantaa jos annat sille mahdollisuuden. Globaalisti energiavärähtelyt ovat nousseet, tietoisuutemme laajenee jatkuvasti  ja jos vain tahdomme, elämämme helpottuu. Antakaa sen helpottua, moni asia on tullut jo nyt helpommin saavutettavaksi, kaikki on kiinni itsestänne ja valmiuksistanne. Oivaltakaa vihdoin oma täydellisyys ja kauneus. Sinä kelpaat juuri sellaisena kuin olet. Sielusi on valinnut tähän ihmiskokemukseen sinut kokonaisuutena, juuri noin.Sinä kelpaat, etkä vain kelpaa..olet juuri se kuka sinun kuuluukin olla.
Tänä marraskuuna, helli itseäsi, osoita rakkautesi itsellesi, anna itsesi rakastua ja vastaanottaa Universumin avut ja lahjat…äläkä jätä tätä marraskuuhun vaan jatka läpi elämän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...