5.5.2014

Rakkauden Siivin- Enkelihoitola



Rakkauden Siivin

Olen energiahoitaja/ Enkeliterapeutti Turusta. Toimin Rakkauden, Myötätunnon sekä Valon kanavana. Hoidot ovat eheyttäviä, rakkaudellisia sekä avaavat hellävaraisesti niin fyysisiä kuin henkisiäkin tunnelukkoja. Hoitojen avulla saat myös apua pelkojesi käsittelyyn, oivalluksia linjautuaksesi selkeämmin polullesi sekä tasapainoa elämääsi.

Enkeliterapia
Istunto on noin tunnin mittainen ja voit pohtia etukäteen aiheita jotka askarruttavat sinua tai asioita joihin haluaisit ohjausta. Istunto on intuitiivinen ja etenemme lempeästi sinun ehdoillasi. Enkelten ohjauksessa esitän sinulle kysymyksiä ja välitän tietoa sekä oivalluksia. Enkelit ovat antaneet minulle aiheita joita he toivovat meidän käsittelevän jotta saisit elämääsi uutta näkökulmaa sekä harmoniaa.

Energiahoito
Intuitiivinen hoito jossa puhdistan auraasi, avaan energiakanaviasi sekä  laajennan ja hoidan chakrojasi.
Olosi kevenee ja koko olemuksesi rentoutuu lempeän energian virratessa sinussa.
Hoidossa välitän myös viestejä ohjauksen mukaan.

Enkeli-illat
”Enkelit lisäävät ohjelman aikana valomme määrää ja auttavat meitä lempeästi luomaan yhteyttä Itseemme, he auttavat meitä luopumaan taakoistamme ja virrattavat meihin Ilon- ja Rakkauden energiaa.”
Jos tunnet sydämessäsi halua järjestää Enkeli-illan kotonasi tai haluamassasi paikassa tulen mielihyvin pitämään myös sellaisia <3 Ilta on tilaisuuden järjestäjälle ilmainen. Osallistujamäärä n.8-16 hlö.

Retriitit
Järjestän myös Sydänyhteys-retriittejä joissa rauhoitumme sekä opettelemme kuuntelemaan itseämme sekä elämään sydämestäkäsin. Retriiteissä otamme itsellemme tilaa ja aikaa, luomme unelmiamme todeksi. Opimme Enkeleistä, toisistamme sekä ennenkaikkea Itsestämme. Voit myös ehdottaa minulle retriittipaikkaa tai kysellä enemmän informaatiota jos kiinnostuit.

Enkeliterapiataulut
Taulujen värit ja energiat astuvat auraasi hoitaen ja antaen sinulle voimaa. Voit tilata taulun lahjaksi ystävälle tai omaksi iloksesi. Tämä taide on syntynyt  intuitiivisesti Enkelten johdatuksella ja sisältää viestin. Tauluissa ei aina esiinny enkeliä, vaan juuri se mikä palvelee asiakasta sillä hetkellä parhaiten, esim. keiju, symboli, enkeli tai maisema.
Taulujen hinnat vaihtelevat koon mukaan.

OmaVoima-kortit
OmaVoima- kortit ovat syntyneet ihanien Enkelten johdatuksella.
Viestit ja kuvat ovat kannustavia, ne antavat sinulle tilaisuuden pysyä voimassasi sekä lisäävät ymmärrystä sielunpolullesi.
Kortit tarjoavat sinulle mahdollisuuden parantaa luomiskykyäsi, vahvistaa itsenäisyyttäsi ja omanarvontuntoasi.
20€/pkt

Teen myös reikihoitoja sekä kirjallisia kanavointeja. Näiden lisäksi tulkitsen myös ”enkelipallo”valokuvia, nostelen enkelikortteja, kirjoitan runoja sekä lauluja. Tällähetkellä kirjoitan myös kirjaa! Rakastan elämääni sekä elän unelmaani. <3

Ilolla ja Rakkaudella,
Noora ”Dharmada” rakkaudensiivin@gmail.com
Voit myös ilmoittautua sähköpostilistalle jonka kautta saat tiedot tulevista tapahtumista.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...