10.4.2014

Kehoyhteys.


Aamulla herään jälleen kuudelta...joku laulaa mun päässä :
"I wish I could be, I wish I could be like a rainbow
Bringing a smile on your face
I'll keep you warm and I'll keep you safe
When the light tries to escape from your eyes

How I wish you could see
I wish you could feel and believe in
In my love that awaits you everywhere
Darling, everywhere you go somehow I will know " <3

Samantien muistan että näin myös unta sateenkaaresta..

Haaveilut sivuun, ylös, ulos ja lenkille..ja nimenomaan juurikin näin. Juoksutrikoot ylle ja yksinäinen pururata odottaa. Aurinko välkehtii puiden lomasta,raikas ilma ja hiljaisuus. Mitä muuta ihminen voi tarvita? No, tällähetkellä vain ne riittävät...Usein eivät ;)
Mua ei voi kuitenkaan syyttää säännöllisestä liikkumisesta joten verenmaku suussa ja keuhkot räjähdyspisteessä raahaudun kotiovelle. Ihanaa! Rakastan tätä tunnetta, sitä että koen myös fyysisesti olevani täysin elossa. Ensi tiistaina menen joogaan ja toivon että suhteeni joogaan syttyy liekkiin uudestaan <3 Fyysisyys on nyt mulla muutenkin vahvasti esillä. Eilen olen kulkenut lepositeen kanssa koska oikea hartia tuntuu olevan mennyt sijoiltaan..vaikka näin ei olekkaan. Viimeviikolla lähti näkö, tai ainakin niin etten nähnyt telkkarin tekstityksestä ensimäisiä kirjaimia ja näin kaikkea muuta mukavaa...;) Normaalia..ko?! No on. Minulle.
Tuntuu  kuin ihmisenkelin siipiä revittäisiin kirjaimellisesti enemmän auki <3 Enkeliterapeutti, valmistuin tähän ja luultavasti se vaatii jälleen kasvua ja laajenemista.
Se vaatii myös lisää maadoitusta, eli urheilua.
Härkäihmisenä tarvitsen paljon fyysisyyttä, niin halia kuin urheilua ;) Se tasapainottaa sekä vahvistaa minua monella eri tasolla. Myös lihaksistoni on sellaista laatua että minun ei tarvitse tehdä hirveästi töitä jotta esim. hauis tulee näkyviin, no mutta nyt sekin on jossain löysistyneen talvinahan alla. Meillä on Hermannin kanssa kotona ns. ajoittainen "lankkuhaaste" käynnissä, pitänee alkaa tehdä useammin myös tätä. Huomaan miten elämääni tulee jälleen uusia ihania ihmisiä..sattumalta joogaohjaajia, personal trainereitä...kuin muistuttamaan myös ihmisyyden fyysisestä puolesta. Minulla kun sattuu usein jäämään tuo ylächakrojen ja yläilmojen tyyppien kanssa hengailu päälle ;)
Balance.
Kevät, uuden aika, saa aina myös tän treeniosani kukkimaan, syksyllä se taas nauttii maata x-asennossa keskellä olkkarin lattiaa, tekemättä mitään.
Minusta on hyvä pitää koko elämä tasapainossa, itselläni kun on taipumus suorittamiseen ja perfektionismiin niin pyrin tekemään kaikenlaista vähän, enkä mitään vain ja ainoastaan. Siitä tulee muuten mulle kahle, ja sen kautta alan tuomitsemaan itseäni. Asenne kaikkeen tulee olla omalla kohdallani Vapaus.

Vapaudesta tuli mieleen että sunnuntai-iltana se loikookin jo miun kädessä, vapaus siis...tatuoinnin muodossa..onko 8 enough..will see <3 Tatuoitu ihmisenkeli, rajan rikkoja, Enkeliterapeutti, Dharmada <3

Lempeää aurinkopäivää kaikille :D <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...