29.11.2013

"Hearses don't pull U- Hauls" -Ruumisautoissa ei ole peräkärryä.

Iloiset ja inspiroituneet terveiset Ihanat!! Olen inspiroitunut suuresti viimeisimmästä lukemastani kirjasta! Tämä kirja on erilainen kuin yleensä lukemani jotka ovat myös hyvin inspiroivia. <3 <3 <3 Tämä sisältää ison annoksen omaa voimaa ja maadoittavaa, jykevää energiaa, joka on tällaiselle höttöiselle Enkelille hyvin "ravisuttavaa" ...välillä jopa ahdistavaa, mutta hyvällä tavalla liikkeelle panevaa.
Kirja on Kaarina Davisin  Irti Oravanpyörästä.
Tämä on juuri sitä mitä tähän hetkeen tarvitsin kun itse aion vuodeksi hypätä pois oravanpyörästä, antaa itselleni aikaa, olla lapselleni vieläkin parempi äiti, olla tukena ystävilleni ja läheisilleni vieläkin vahvemmin. Haluaisin matkustaa niin suomessa, kuin rajojen ulkopuolella..oppia elämän ihmeistä vieläkin lisää. 
Tahdon viimein kirjoittaa puolitoista vuotta sitten aloitetun kirjani loppuun, poltella kynttilöitä ja pitää villasukka-päiviä..hihi..
Minun on tullut aika tehdä se johon Enkelit ovat minua valmistelleet ja mitä kohti minua on johdateltu. 
Anon vuorotteluvapaata vuodeksi työstäni jotta voisin toteuttaa edellämainitut asiat. Koen että ihmiset tekevät aivan liikaa työtä, motivaationa raha jolla voi ostaa itselleen hyödyttömiä tavaroita. Näin ainakin minä teen/tein. Kirja on auttanut minua ymmärtämään lisää omavaraisuudesta, kulutuksesta, luomusta, irtipäästämisestä, ..siitä miten minussa on sisua ja voimaa, olen rohkea. Ei, en pelkää työntekoa tai ole laiska kuten jotkut ihmiset saattavat minut leimata, minulla on vain tärkeysjärjestys elämässä erilainen tällähetkellä kuin heillä. Tarkoitukseni ei ole maata päivät pitkät sohvalla katsellen tv:stä uusintoja. Tarkoitus on tehdä oma kasvimaa, kasvattaa omat perunat ja porkkanat ensivuodelle...kävellä metsissä keräillen marjoja ja sieniä, kuunnellen puiden huminaa..halaillen puita ja tarkastellen luontoa. Tarkoitukseni on istua meren rannalla tunteja, pelata lapseni kanssa ja tehdä hänelle ruokaa, saattaa kouluun ja olla onnellinen. Tarkoitus on auttaa lähimmäisiä arkiaskareissa ja opetella karsimaan kaikki ylimääräinen materia pois. Tapanamme on ostaa ja kuluttaa mahdollisimman paljon, ostelu tuo meille hyvän mielen...hetkeksi. Kuten kirjassa sanotaan, hyvin usein olemme "tilipäivä miljonäärejä" :) Tunnistan. Mutta mietimmekö koskaan " jos ostan 200€ kuulokkeet paljonko joudun tekemään töitä niiden eteen.." Laske tuntipalkka -verot- työmatkakulut- liitonmaksut ym...Havahdutti ..hei, tämänkin ajan voisin ihailla luontoa ja ruokkia oravia (mielekkäämpi vaihtoehto minulle) En ole edes ajatellut asiaa näin, olen vain ostanut (vaikkakin vähemmän kuin ennen). Miksi en sijoittaisi rahaani vapaa-aikaan joka on ainoa mitä toivon..lisää aikaa :) Kysymys: mistä ajattelit saada rahaa jota sijoittaa vapaa-aikaan jos et käy töissä? Niin... kysymys kätkee usein vastauksen..töissä käyminenkin maksaa ja käydessäni töissä kulutan paljon enemmän, ostelen epäkäytännöllisiä vaatteita, käyn syömässä 15€ lounaita ulkona, käyn kaupat kiireessä ja nälkäisenä, ostan mitä mieli tekee katsomatta hintaa. Teen helppoja, nopeita ruokia jotka tulevat maksamaan enemmän, ostan bussikortin, ehostan itseäni enemmän töihin, teen heräteostoksia ym ym..jotkut saattavat käydä viihteellä, juoda alkoholia, polttaa tupakkaa..nämä kaikki maksavat. Kyse on siitä mistä on valmis luopumaan, ihminen tulee hyvinkin vähällä toimeen. Elämä on täynnä valintoja joista meidän tulee kantaa vastuu.
Ja kuka tietää onko tämäkään pysyvä haaveeni, omat haaveeni vaihtuvat päivittäin..nyt tämä tuntuu sydämessä oikealta ja rauhoittavalta vaihtoehdolta. 
Jonain päivänä asun meren rannalla tuulikellojen ympäröimänä, puissa erivärisiä linnunpönttöjä, järjestäen kursseja ja Enkeliretriittejä, paikka on kaikille avoin ja ihmiset voivat tulla sinne parantamaan sieluaan ja kehoaan <3 

Uskalla heittäytyä elämän virtaan, tavoittele rauhaa ja onnea, tee asioita jotka tekevät sinusta onnellisen ja vaihda niitä kun siltä tuntuu. Kuuntele Sielusi kaunista ohjausta <3
 
Vähän jämäkämpi kirjoitus Sielulta..Enkelit ympätillä hurraten <3 <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...