24.11.2012

Vahvistuksia, Rakkauksia.


Halusin tulla teille ihanille jälleen avaamaan muutamia tapahtumia.:)
Tänään aamulla juuri ennen heräämistäni minulle näytettiin tuleva maalaukseni. Siinä oli hyvin kaunis (komea ;)mies joka seisoo kädet sivuillaan, avoinna..kohti minua, katse alaviistoon..tuntuu kuin hän olisi..hmmm.."antautunut" mutta hyvässä, ei luovuttanut. Maalaan unessa hänelle suuria siipiä, vasen siipi on täydellisempi kuin oikea. Tausta on tummanpunertava, pilvinen, lämmin. Ystäväni yhdisti heti taulun erääseen mieheen, ja sama kävi itsellänikin mielessä..
Herätessäni mielessäni oli sana sidiaq..tai sidiaku..Tämänniminen henkilö asuu Intian Keralassa!!Olen lähdössä Keralaan 3 vk kuluttua :) Hermanni tuumi että "lähetä äiti sinne valoa ja rakkautta" <3 Näin teen! Jos joku saa kiinni tästä, otan mielelläni informaation vastaan <3

Tämä viikko on ollut mahtava, mikä flow..tuntuu kuin olisin ensirakkausihanuuspökerryksissä, mulla tämä on onneksi aika pysyvä fiilis sisäisesti. Mutta tässä on ollut silti jotain erityistä! 

Noin viikko sitten pyysin vahvistusta jälleen valitsemalleni polulle, ja siihen että uskaltaisin hypätä sille vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Heti minuun otettiin yhteyttä, pyydettiin välittämään enkelin viestejä, maalaamaan taulua, lähetettiin ihania palautteita hoidoistani, korttimme haluttiin ottaa kirjakauppaan myyntiin, sain tuntemattomalta ihmiseltä aivan huikean viestin kirjeitse, tutustuin uusiin ihaniin ihmisiin. Kirjeestä..tämä ihana ihminen oli etsinyt netitse erilaisia hoitomuotoja. Hän olikin löytänyt niin hoitomuotoja kuin hoitajiakin hyvin hyvin paljon. Sitten hän oli törmännyt minuun, hän oli tuntenut kuinka sanojeni kautta joku olisi puhunut, että olemme samasta lähteestä."Tuntui kuin olisin astunut kotiin, tutulle maalle, jonnekkin missä oli hyvä hengittää" tämä Rakkaus kirjoitti!! Mukaan hän oli laittanut omaa kaunista, lempeää, soljuvaa musiikkiaan <3 Pakahduttavaaaaa <3<3 Toivon, ja uskon ettei hän pahastu vaikka tähän hänestä kirjoitankin :)

Aamulla sattui myös hassu juttu..
 Noin 1,5vuotta sitten  Hermanni selvitteli oman oppaansa nimeä. "Kristus" hän silloin sanoi kirkkain silmin..tämä nimi hänelle oli annettu...ja meillä ei kyllä Kristuksesta oltu paljoa puhuttu, meillä kun tämä osasto on enemmän tuolta hindulaisuudesta tuttua :)
No, tänään puhuimme siitä miten Enkeleitä on eri ryhmiä, ylösnousseet mestarit, oppaat, enkelit..ja miten nämä ovat erilaisia "enkeliryhmiä".(huom. minun totuudessani) Hermanni kysyi oman Enkelinsä nimeä..hetken kuluttua hän huudahti "Kristus"..:)) Sama nimi jälleen..
7-vuotias poikani tuumi että on aika cool että hänen Enkelinsä on Kristus ja maanpäällinen mestarinsa on Amma..ja idoli Cheek! No onhan se aika cool :)
 

Eräs kummastukseni kohteena on myös se että tauluihin on alettu antamaan "synkempiä", tummempia sävyjä. Ensin ajattelin että mitä ihmettä tämä nyt tarkoittaa? Otanko jonkun muun viboja..Eeeheei, näin ei ollut. Vastauskin annettiin, minun tulisi pyrkiä auttaa ihmisiä ymmärtämään elämän polatireetteja, ilman pimeää ei ole valoa, ilman tummaa tähtitaivasta tähdet eivät näkyisi, ilman yötä ei ole päivää,  tummat sävyt eivät värähtele matalammalla ellet itse niin päätä, kaikki riippuu jälleen omasta totuudestasi. Tämä kiteytyy kaiken yhteyteen. Harmonia, balance..it's everything..                                         Mielettömästi Valoa Sinulle, Ole Rakkaudessa!! <3

ps. minulla on ihanaihana uusi mekko, tämän alle mahtuu n.4 minua , tervetuloa ;) !!!Se on musta mutta sisälläni on Valoa :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...