11.11.2012

"pieni osa eräästä keskustelusta"

 Olisin halunnut kirjoittaa tänään mantroista, niiden merkityksestä, voimasta sekä käytöstä mutta minua kehoitettiin laittamaan tänne vain tämä keskustelu..hassua..Yritin kirjoittaa mantroista mutta mitään ei tullut, mieli harhaili missä sattui :)) Halusin jakaa pienen osan sitä tunnetta kun iltaisin alan lausumaan Ammalta saanutta mantraani ja yöllä herään siihen että mantra edelleen pyörii päässäni..mutta ei, nyt ei ole sen aika <3 Rauhallista ja Lempeää Isienpäivää :)


*Kyse on kokemisjärjestyksestä jonka olet valinnut. Ei ole henkisesti "kokeneempaa" tai "kehittyneempää" ihmiskokemuksessa. On kokemisjärjestys ja tämä kaikki palvelee juuri sinua, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Teidän tulisi muistaa että vaikka vuosi 2012 on uniersumissanne hyvinkin suuri ja muutoksellinen..monet asiat mahdollistuvat ja muuttuvat pysyvästi paremmiksi. Kuitenkaan kaikki eivät koe näin. Näin ollen ette voi puhua vain omasta totuudestanne koko totuutena vaikka se teille sitä onkin..ymmärrätkö?

-
Ymmärrän..Olenko siis toitottanut liikaa omaa näkemystäni?

*Et ole, muttet myöskään aina muista sitä että muut eivät koe kuten sinä, juuri nyt. Kaikki eivät  ymmärrä mistä puhut tai tunne energiaa samalla lailla kuin sinä..tietoisesti. Kaikilla on sama yhteys mutta linja ei ehkä ole vielä auki, tai linja on katvealueella..tai varattuna. Nämä kaikki ovat sielun omia valintoja. Kaikki kuitenkin ovat jokaisen oman polun mukaisesti linjassa. Juuri oikeassa kokemusjärjestyksessä. Tämä saattaa aiheuttaa myös pelkoja "miksi minä en koe noin, onko myöhäistä jos en tänä vuonna ehdikkään mukaan tuohon mistä hän puhuu"

Monet kulkevat eri polkua tullakseen samaan pisteeseen. Tulee myös muistaa ajan harhallisuus, tiedät ettei ole aikaa mutta et saa sisäistettyä sitä. Aika on illuusio, mielen luoma harha. Menneet elämät, tulevat..kaikki on nyt, huominen, eilinen...mielen luomia aikatauluja, yritys ymmärtää maailmankaikkeutta joka on mahdollisesti mahdoton.

-
Pitää vain hyväksyä, Olla ja Rakastaa. Onko siis tekemäni työ turhaa yrittäessäni nostattaa energiatasoa, opastaa ihmisiä valon polulle, jos kuitenkin kaikki menee Sielun oman kokemusjärjestyksen mukaan?

* Jokaista tarvitaan, juuri siksi teidät kaikki on luotu, astutte toistenne elämään juuri oikealla hetkellä kuin muistuttaen hänen kokemusjärjestyksestään "tässä minä olen, ja nyt sinulla oli tämä kokemus" Muista Rakas että kaikella on tarkoitus. Olet olemassa syystä. Värähtelytason kohotus ei koskaan ole turhaa vaan saa ihmiset kollektiivisesti lähestymään omaa järjestystään. Sinä olet, sinä luot..Olet Minä. Olen auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...