12.8.2012

Aika vapautua, aika katkoa kahlehtivat sidokset!

Miten on mahdollista että lomalla kaikki vaan virtaa niin helposti ja onni asuu sydämessä. Asiat tapahtuvat vaivattomasti, myös enkelit ympärilläni on helppo aistia. Voi kun aina saisin pidettyä kaiken näin, ainakin yritän kaikkeni. Omavoima -kortit ovat edenneet huikeasti, ja seuraavaksi tulevatkin ihanat enkelikortit, kauniine enkeliviesteineen..Olen niin kiitollinen tästä kaikesta. Nyt olen myös maksanut minun ja poikani matkat Intiaan, pääsemme jouluksi kotiin..Kiitos Amma <3
Rakkautta <3<3

 “If you have patience, then you’ll also have love. Patience leads to love. If you forcefully open the petals of a bud, you won’t be able to enjoy its beauty and fragrance. Only when it blossoms by following its natural course, will the beauty and fragrance of 
a flower unfold. Today people live to work rather than work for a living.- Amma"

 Lomalla minulle on myös näytetty mitkä asiat jumittavat ja mitkä kahlitsevat minua, eivät anna värähtelytasoni nousta. Erilaiset sidokset tekevät tätä ja nyt siis on ollutkin ohjelmassa siteiden katkomisia kera enkelten <3
Olen asettanut odotuksia ja luonut näin sidoksia, kaikki on alkanut rakkaudesta ja ollut hyvin kaunista. Kuitenkin olen unelmoinut ja alkanut ajan kuluessa ehkä menettää toivoa unelmien suhteen ja näin, huomaamatta olen alkanut unelmoinnin sijaan odottaa.
Nyt enkelten avulla olen saanut poistettua sidokset ja odotukset tämän asian suhteen, tehtävänäni on jatkaa omassa voimassa, antamatta mielelleni valtaa ja olla luomatta sidoksia uudelleen. Unelmat ja rakkaus ovat hieno asia ja ne jatkuvat edelleen, nyt tästä sapluunasta on poistettu odotukset ja sidokset. Sit ku ja mut ku ovat poissa, miten vapauttavaa!!
Välillä unelmat muuttuvat odotuksiksi ja silloin rakkaus tekee kipeää sydämelle, silloin eläminen hetkessä muuttuu, ja huomaa suunnittelevansa tulevaa, Nyt -hetki junnaa paikallaan..näin mitään ei tule tapahtumaan. On hyvin tärkeää vapauttaa oma henki, sekä muiden asiaan liittyvien. Nämä kyseiset ihmiset tahtomattaankin pystyvät manipuloimaan ja hallitsemaan sinua kun olet sidoksissa heihin. Odotat vain unelmasi toteutuvan tekemättä mitään, elämättä..ja tämä on vahingollista.
Näitä sidoksia katkoessa aloin pohtia asiaa syvemmin, miten helposti näitä luomme. Parisuhteessa, perhesuhteissa..voit myös sitoa itsesi työhön tai vaikka kotiisi. Sidokset tapahtuvat jos et ole tietoinen tekemisistäsi, ja kuten monissa asioissa, asenteesi ratkaisee. Tunnetko olevasi riippumaton toisesta esim. parisuhteessa, hyväksytkö hänet sellaisenaan, asettamatta odotuksia ja yrittämättä muuttaa häntä?
Sitominen on ehdollista rakkautta, kun taas hyväksyminen sekä vapaus kielivät todellisesta rakkaudesta.

"Ehdoton Rakkaus on korkein valotaajuus, ehdoton rakkaus itseä ja koko luomakuntaa kohtaan. "

Anteeksianto itselleen sekä toiselle osapuolelle on oivallinen tapa katkaista sidokset. Hyväksy itsesi, hyväksy muut ja hyväksy tilanteet. Haaveile, mutta elä niin ettet vain odota haaveen toteutumista. Unelmien ilmentäminen tarkoittaa että uskot ja luotat unelmaasi, elät kuin unelma olisi jo toteutunut sen sijaan että odotat unelman toteutuvan ja vasta sitten alat elämään sitä..lupaan että odotus tulee olemaan pitkä...;)
Monet luovat sidoksia myös lapsiinsa jolloin lapsen on vaikeampi kasvaa ja kehittyä, tästä olenkin joskus kirjoittanut näin :

"Uskon että lapsemme ovat opettajamme, uskon että lapset ovat puhtaita ja herkkiä kanavia, meidän ei tulisi turmella tätä omilla näkemyksillämme...vaan tukea lapsiamme heidän valinnoissaan, vaikka ne eivät olisi samoja kuin meidän unelmamme.
Emme saa kahlehtia, Rakkaus on vapautta. Rakkaus ei ole takertumista, takertuminen on hapeton tila jossa molemmat osapuolet tukehtuvat. Lapset todella ovat tulevaisuus..Rakastakaa ja oppikaa lapsilta..Me kaikki olemme lapsia♥"
                                                     " Luo ja Hyväksy muutos,
                                                        Ole ja Hyväksy itsesi,

                                                        Vapauta itsesi sekä muut,
                                                        Elä unelmaasi ...Nyt"

                                                   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...