6.8.2012

Ego ja erillisyyden tunne...


Iltaa kaikki ihanat keijut, menninkäiset, enkelit, Amman lapset, duunarit ja kaikki <3

Henkisellä tiellä on eri tavoitteita, yksi kuitenkin on yleisin ja minunkin toiveeni, valaistuminen.
Mitä sitten valaistuminen minulle tarkoittaa? Huomaa että tässäkin on jokaisen oma tulkinta, vaikka olisimme lukeneet samat pyhät opukset, vaikka olisimme keskustelleet ja todenneet näkevämme asian aikalailla samalta kantilta, emme voi kokea asiaa koskaan täysin samoin. Tämä kirjoitus on minun subjektiivinen näkökulmani.
Valaistuminen minulle tarkoittaa perimmäistä, pysyvää onnellisuuden ja rakkauden tilaa. Tilaa jossa säteilen rauhaa, olen rauha. Tällöin sanotaan että ego lakkaa olemasta, tarkoittaen että kokemus egosta negatiivisena muuttuu. Enkelit sanovat minulle : " Ego ja mieli symbioituvat sielun kanssa, ja erillisyyttä ei ole." 

Uskoisin tämän tarkoittavan samaa kuin että ego sulautuu sydämeen, ego ei häviä mihinkään vaan sen merkitys lakkaa.  Jos ihmiset hallitsisivat egoaan, siitä ei olisi haittaa, koska ego pysyisi sulautuneena sieluumme ja olisimme Valon tilassa kokoajan. Emme saisi saastuttaa egoamme, emmekä saisi ruokkia sitä vaan tulisi löytää tasapaino. Tavoitella sulautumista..Päämäärän "tiedämme", nyt olemme matkalla..
Meidän tulisi tiedostaa oma egomme, mutta olla antamatta sille otetta elämästämme. Egosta saamme myös itseluottamuksemme, kun ego on sairas itseluottamuksemme muuttaa muotoaan ylpeydeksi. Kun egomme on terve, voimme puhtaasti iloita toisten saavutuksista sekä onnesta, kun ego taas ei ole tasapainossa, olemme katkeria, sekä kateellisia muiden menestyksestä. Koettakaamme kuitenkin hyväksyä myös egomme..kuten lapsi..ja aikuinen..myös egomme kaipaa hyväksyntää ja rakkautta. Jos aina sätimme ja pidämme sitä arvottomana, miten se alkaa käyttäytymään? Juuri vastakohtaisesti sille mitä toivomme. Annetaan Rakkautta kaikille "osillemme" ja koetetaan ymmärtää että every part of us, God has created and we are One with God. Toki on monessa kirjoituksessa kerrottu että ihminen on luonut egonsa itse, mutta minä koen sen niin että Jumala on luonut KAIKEN, me vaan emme saa tätä egoa pysymään tasapainossa :)Erillisyys itsestämme, sekä erillisyys toisistamme on harhaa.

Olen huomannut että olin sitten missä piireissä tahansa tunnen ulkopuolisuutta aika ajoin. Mieleni pohtii että kukaan ei ymmärrä enkä koskaan osaa pukea sanoiksi tunteitani, miksi kukaan vaan ei voisi TUNTEA minua..missä on minun puolikkaani :)
Olen koettanut kertoa mielelleni että tämä on täysin normaalia, koska kukaan ei tule koskaan täysin ymmärtämään minun maailmaani ja näkökulmiani, ainoastaan Jumalalla on se voima ja taito. Kenenkään muun ei kuulukkaan tehdä niin, kuten minäkään en pysty täysin ymmärtämään muita. Mieleni taitaa pelätä välillä tilannetta kun ihmiset eivät jaa samaa, he eivät voi hyväksyä minua. Väärin, juuri se, erilaisuus on hienoa ja mielenkiintoista.
On toki paljon ihmisiä jotka eivät ymmärrä ns. maailmaani Amman kanssa, johon kuuluu idän opit ja hindujumalat, jotka koristavat asuntoani, johon kuuluu pitkälti koko elämänmuutokseni. Jotkut eivät ymmärrä miten voin olla ns."pinnallisessa työssä" H&M:lla jossa olen visualistina, rakastaen luovaa työtäni! Jokainen työ on merkityksellistä, riippuu omasta asenteesta millä sitä teet <3
Toisten on vaikea käsittää että keskustelen Enkeleiden ja Jumalan kanssa, ja jotkut ajattelevat kanavointien sekä hoitojen olevat täyttä huuhaata..ja tässä vain pienenpieni osa minua.. Kysytään miten nämä kaikki eri maailmaa liittyvät yhteen, missä ne kohtaavat? Koen että olen juuri siksi esim. työssäni niin hyvä,koska saan aina apua sielultani, enkeleiltä sekä Ammalta. Kaikki ovat linkkejä jotka sitoutuvat yhteen, omaan uskooni <3

Minäpä kerron mitä eräs viisas lähde minulle kertoi :
Kuten Jumalalla, on myös ihmisellä monia aspekteja, teidän tulee käyttää hienovaraista säädintänne eri ihmisten keskuudessa, asettumalla näiden ihmisten asemaan, olematta pois itsestänne. Teillä ei ole ulkopuolista roolia, olette ne kaikki.  Ja kaikki minkä näette on teissä. Ja kaikki mitä haluatte olla, olette, kun uskotte. Kaikki eri näkemykset, uskomukset kohtaavat siellä missä sydämenne lepää, puhtaassa valossa..polkuja on niin monia kuin on kulkijoitakin, toiset kulkevat yhden lyhdyn kanssa, toiset useampien ja kaikki ovat yhtä tärkeitä, sekä rakkaita polkuja Jumalalle. Te olette Jumala, Jumala on teissä.

Totuudessa pysyen, ihmisiin luottaen voit kokea valitsemasi kokemukset, koeta antaa jokaiselle mahdollisuus..kaikki ovat elämässäsi syystä. Sinä olet kaikki. Ole häpeämättä erilaisuuttasi, ja kanna ylpeänä kaikki puolesi, hyväksy itse itsesi ja muutkin hyväksyvät. Älä etsi ihmistä johon voisit samaistua, etsi itseäsi.  Rakkautta ja Valoa polullesi <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...