22.8.2011

Unelmien ilmentäminen

UNELMIEN ILMENTÄMISEN SALAISUUS, OSA 3

  Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
16.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Unelmiemme ilmentäminen tulee esiin lähes jokaisessa yksityistulkinnassamme ja usein myös kirjeissä, joita ihmiset lähettävät meille. Tällä viikolla annamme tämän kolmiosaisen sarjan kolmannen osan.

Ensimmäisessä artikkelissa pari viikkoa sitten käsittelimme ilmentämisen perusteita. Viime viikolla toisessa puhuimme yksinkertaisesta kolmivaiheisesta ilmentämisprosessista:
1. Pyydä, mitä haluat.
2. Universumi vastaa välittömästi.
3. Salli universumin toimittaa se sinulle.

Kuulostaa melko yksinkertaiselta, eikö vain?
  Tänään puhumme ilmentämisprosessin kolmannesta askeleesta. Monille ihmisille tämä on se askel, mihin he jäävät jumiin.

Tässä on Henki.

Henki

Kuten olemme sanoneet aiemmin, unelmienne ilmentämisessä ei ole mitään salaisuutta. Se on aivan yksinkertaista.

Kuten John sanoi, tänään aiomme puhua ilmentämisen kolmannesta ja viimeisestä askeleesta, sillä monille tämä on usein vaikein askel. Mutta sen ei tarvitse olla.

Lyhyesti kaksi ensimmäistä askelta ovat:
1. Pyydä, mitä haluat.
2. Universumi vastaa.

Nämä askeleet ovat helppoja.

Kun olette pyytäneet ja universumi on vastannut, teidän täytyy sallia sen tulla luoksenne, mitä haluatte. Se on kolmas askel.

Sallitte sen tulla luoksenne, mitä haluatte, menemällä pois tieltä. Teidän ei tarvitse jatkuvasti toistaa pyyntöänne. Teidän ei tarvitse edes ajatella sitä uudestaan.

Mutta teidän täytyy pysyä ilon ja rauhan keskittyneessä tilassa. Toisin sanoen, jos teistä tuntuu enimmäkseen hyvältä, sallitte universumin toimittaa teille sen, mitä olette pyytäneet.

Miten siis pysytte tuossa hyvältä tuntumisen tilassa? Miten sallitte?

Salliminen - se on suuri peikko hyvin monille teistä. Ei ainoastaan unelmienne ilmentymisen salliminen, vaan myös toisten ihmisten salliminen seurata omaa polkuaan. Mutta se on toisen päivän aihe.

Kuten olemme sanoneet aiemmin, teidän täytyy vain mennä pois universumin tieltä ja antaa sen tuoda teille se, mitä olette pyytäneet. Tässä on joitain tapoja, joilla näemme teidän estävän universumia toimittamasta pyyntöänne.

* Epäilet - mietit, toimiiko tämä koko homma oikeasti, onko se oikeasti totta.

* Mietit, oletko sen arvoinen, ansaitsetko elää unelmiesi elämää.

* Kannat huolta puuttumisesta toisten ihmisten elämään. Esimerkiksi, sanot itsellesi: "Jos saan kaikki nuo pyytämäni dollarit, enkö riistä niitä joltain paremmin ansaitsevalta tai enemmän tarvitsevalta?"

* Virityt massatietoisuuteen. Nimittäin noita ns. modernin yhteiskuntanne "tiesääntöjä" pakotetaan sinulle, jos salli sen: 1) Elämä on kovaa ja on tehtävä kovasti työtä menestyäkseen. 2) Mikään ei tule helposti, ei ainakaan mikään, mikä kannattaa saada. Jne., jne. …

Tässä on neuvomme:

* On ok, jos tilapäisesti tunnet epäilyä, pelkoa ja hämmennystä.

* On ok, jos mietit, onko massatietoisuus ehkä sittenkin oikeassa.

* Älä säti itseäsi, silloin kun nuo ajatukset ja tunteet valtaavat sinut. Tämäkin menee ohi.

* Silloin kun noita ajatuksia ja tunteita tulee sinulle, olet täysin vapaa vellomaan niissä tai keskittymään positiivisempaan suuntaan.

* Kiinnitä huomiota tuntemuksiisi. Ne ovat uskomattoman tarkka merkki siitä, mitä ajatuksia ajattelet useimmiten. Huonot tunteet ovat yhtä kuin negatiivisia ajatuksia. Hyvät tunteet ovat yhtä kuin positiivisia ajatuksia. Se on näin yksinkertaista.

Kun rakastavasti ja lempeästi opastatte itseänne positiivisempiin ja positiivisempiin ajatuksiin joka päivä, sitä positiivisempi ja korkeampi värähtelystänne tulee.

Silloin kun värähtelynne joka päivä sopii paremmin ja paremmin yhteen unelmienne värähtelyn kanssa, nuo unelmat alkavat ilmentyä nopeammin ja nopeammin.

Niiden on pakko ilmentyä. Vetovoimanlaki vaatii niitä ilmentymään.

Kaikki riippuu teistä. Se on todella yksinkertaista. Ja se voi olla todella helppoa. Teitä vaaditaan vain päättämään, ettei mikään ole tärkeämpää kuin tuntea olonsa hyväksi, positiiviseksi ja iloiseksi. Olkaa vain iloinen. Se on vapaa valinta, jonka voitte tehdä joka hetki.

Ilo on avain kaikkiin unelmiinne.

---------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutes

1 kommentti:

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...