21.8.2011

Rakastan, siis Olen.

Rakastan siis olen. Yksikään Rakkaudellinen tunne tällä pallolla ei ole väärin. Mikään ajatus tai teko joka lähtee Rakkaudesta ei ole väärin. Oikeastaan väärin ja oikein ovat ihmisten luomia käsityksiä, ei Jumalan. Jumala on kaikki Hyvä, Jumala on Kaikki. Myös Sinä. Ja Minä.
Jumala on puhunut minulle aina, kuin myös sinulle..vasta vuonna 2008 aloin kuunnella ja kommunikoida, aloin myös puhua. Ensin varoen, nyt Rakastaen. Sitä ennen Jumala puhui, Sieluni kuunteli ja yritti saada minut kuulemaan, suhteeni Sieluuni oli kuitenkin niin mitätön etten kuullut ja jos kuulin en välittänyt. Tämäkin kuului kasvuuni jota kiitollisuudella muistelen.
Sielun laiminlyönti on monelle tuttua, tyhjän päälle hyppääminen tuntuu liian pelottavalta. Eläminen sieluenergiassa on elämistä virtauksessa, siinä ei ole kaavaa, ei malleja mitä seurata. Ihminen oppii jo lapsena mallit vanhemmiltaan, sekä kantaa menneitä käsittelemättömiä kokemuksia mukanaan. Nämä kaikki alkavat tukkia kanavaa siinä määrin että unohdamme Sielumme. Tiedämme sen läsnäolon mutta emme tunne, hävitämme intuition. Kun näin tapahtuu, luulemme elävämme täydestä sielusta mutta olemme onnettomia. Onnettomuus on selkeä merkki itselle siitä että yhteys sieluun kärsii, kun tämän sisäistää on paranemisprosessi alkanut. Tietoisuus siitä että sielu on Onnellinen ja Rakkaudellinen herättää sinut, ja pystyt alkamaan muuttaa ajatusmallejasi. Pikkuhiljaa, huomaamattasi..Rakastat..kaikkea. Ymmärrät Ykseyden, Jumalan. Sen valtavan potentiaalin mikä sinussa virtaa, tuolloin kaikki mikä on ollut tärkeää saattaa tuntua mitättömältä. Uskallan luvata että sielunpolulle hyppääminen kannattaa, hyppää siihen virtaan täydellisellä avoimuudella ja huomaat miten Rakkaus täyttää sinut ja mikään ei tunnu enää vaikealta, haasteita tulee kyllä mutta katsot niitä täysin eri näkökulmasta. Kaikkiin tunnetiloihisi löytyy selitys, itsestäsi. Kun opit itsesi, olet oppinut myös muut. Sielunpolussa ei ole vuotokohtaa, kaikki etenee täydellisessä Jumalallisessa suunnitelmassa, Sinun suunnitelmassasi, Sinun vapaasta tahdostasi muodostuen. Olet Valo, Olet Rakkaus, Olet Kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...