24.1.2019

Näe egosi läpi


Aika monet toivoisivat että voisivat luottaa enemmän itseensä, sekä enemmän siihen että elämä kannattelee/maailmankaikkeuteen.

Sielu on Itse, se on Rakkaus ja Totuus. Sielu on Universumi ja Jumaluus, sillä ei ole epäilyksiä, eikä liioin luottamusta. Kynttilän liekki ei pelkää tulen polttavan, koska on itse tuo tuli, silloin kyseinen pelko ei tule mieleenkään.

Samoin, kun ymmärrät todellisen olemuksesi, et koskaan kärsi rakkaudettomuudesta tai luottamuksen puutteesta. Miksi monella sitten on niin vaikea luottaa itseen tai elämään?

Uskomukset ja päälle liimatut ajatusmallit vaikuttavat suuresti. Monesti nämä ovat ihmiselle itselleen näkymättömiä, niistä on tullut "todellinen" osa itseä. Egojen hallitsessa näitä on muiden vaikea tuoda näkyväksi.

Tärkeää on että luovut ajatuksesta "mikä on oikea ja mikä väärä" Sinun tehtäväsi on löytää SINUN OIKEA, ja väärä. Maailmankaikkeus ei ole dualistinen, joten siellä ei ole näitä polariteetteja. Niin kauan kuin yrität pohtia mikä on universaalisti oikein, tulet seuraamaan muiden totuuksia ja luovut itsestäsi.

Lisäksi monet ovat liian pitkään luottaneet enemmän omaan egoonsa kuin Jumaluuteen. Egoon luottaminen synnyttää haluja ja toiveita, nämä taas luovat pettymyksiä. On vaikea rakentaa luottamusta Sieluun, Jumaluuteen kun on pettynyt usein. Aivan kuten jonkun voi olla vaikea rakentaa luottamusta uudessa ihmissuhteessa kun on tullut petetyksi.

Tässä kohtaa on kuitenkin valinta. Harva ihminen valitsee menevänsä mielummin entiseen suhteeseen jossa tuli petetyksi. Usein opettellaan luottamaan tähän uuteen ihmiseen, joka ei ole pettymyksiin syyllinen. Miksi kuitenki usein ihmiset päättävät kerta toisensa jälkeen luottaa egoonsa ja illuusioon jota se luo.

Jos todella haluat oppia luottamista Sieluun👉 meditoit, meditoit, meditoit teet henkisiä harjoituksia. Niistä tulee sun voimavara ja yhteys.

Jos taas egosi esittää haluavansa luottaa Sieluun mutta mielummin luottaa iteensä👉Unelmoit, takerrut ja luot odotuksia. Unohdat itsekurin, et huolehdi itsestäsi tai yhteydestäsi.

Egon mielestä sun pitäisi aina olla erillainen mitä olet. Muutut jatkuvasti niin ajatuksen, tunteiden ja kehon tasolla. Ego pyrkii leikkimään leikkiä jossa mikää ei ole hyvä.

Jos olet onnellinen, se alkaa kuiskutella korvaasi siitä miten onni ei kestä pitkään, kenties et ole ansainnut sitä tai huomaatko miten muut kadehtivat ym. Se koittaa syyllistää sinua onnellisuudesta.

Keho taas on egon mielestä aina jotain liikaa tai liian vähän, päälle liimattuna pelkoja sairauksista ja kehon rajallisuudesta. Tai toisinaan ego pyrkii unohtamaan koko kehon, laiminlyömään sitä.

Kuitenkin miten tahansa ego toimii, on sen ydintarkoitus viedä voimasi, horjuttaa luottamusta ja etäännyttää sinut Lähteestä.

Focusoi Rakkauteen energiasi, ole se rakkaus joka olet. Vapaasti ja aidosti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...