11.6.2014

Suunnitelmia...
Täällä istun ulkosalla ja nautin auringon paisteesta. Ihana lämpö ja Rauha <3 Kristallit välkehtivät sateenkaaren värein ja olen Onnellinen.  Viimeinkin minusta tuntuu että olen lomalla, ja voi miten suloista että tämä loma jatkuu vielä n. 8 kk!! Tänä aamuna lähdin piknikille jokirantaan, siinä pyöräillessä kiireettömyys pyyhkäisi lävitseni. Ihana tunne tuo Vapaus. Suosittelen kaikille.


 Itselle tulee usein tunne että mitään ei tapahdu, mikään pyörä ei pyöri.. Silloin on jälleen hyvä vilkaista taaksepäin! Kevääseen on mahtunut niin valtavasti eri tunneskaalaa, on ollut luopumista, löytämistä, Rakkautta ja kipeiden solmujen availua. Nämä löytämäni solmut eivät todellakaan ole vielä auenneet, ja niiden parissa painin yhä. Suuresti nämä koskevat parisuhdetta, sen rakentamista, pelkoja sitä kohtaan ja ahdistusta jonka jo ajatuskin siitä tuo. Välillä mietin miten mieli voikaan olla näin ”ristiriitainen” <3


Kevään aikana olen tutustunut uusiin upeisiin ihmisiin joista varsinkin yksi on saanut suuren palan sydäntäni. Kadonnut Sisko on palannut luokseni..hihi.. Se tunne kun kohtaat ihmisen joka on pala sinua, jonka kanssa olet varmasti jakanut monta elämää <3 Eeppistä <3 Ja niin kuin tiedätte, jokainen ihminen tulee elämääsi syystä ja juuri oikeaan aikaan! Uskon että tämä ihana ihmisenkeli on tullut elämääni monesta, monesta syystä ja yksi liittyy tuleviin ”yhteistyökuvioihin”… Toinen liittyy minulle niin tärkeään asiaan..musiikkiin! Jos lähden tässä listaamaan, siitä ei tule loppua joten avaan hieman näitä edellä mainittuja kuvioita.

Meillä on suunnitteilla aloittaa pitämään kerran kuukaudessa viikonloppuretriittejä ympäri Suomea. Nämä ovat kokonaisvaltaisia hyvinvointiviikonloppuja, joissa on mukana mm. lempeää joogaa joka sopii kaikille, luentoja, henkilökohtaisia tulkintoja, meditaatioita, äänimaljarentoutusta, work-shoppeja ym.

Enkelit ovat vahvasti ohjanneet tässäkin asiassa ja antaneet ihania vahvistuksia. Jos olet kiinnostunut, tai jos sinulla on tiedossa ihania paikkoja joissa voi tällaisia retriittejä järjestää,  ota yhteyttä rakkaudensiivin@gmail.com niin lisään sinut sähköpostilistalle.

Seuraava joka liittyy musiikkiin, ja josta olen yhtä innoissani on se että me alamme tehdä musiikkia, mantralaulua.. joissa yhdistyy myös äänimaljat <3  Ystäväni mies on muusikko ja oli innostunut ideasta kovasti! Jippii, siis huudan minä. <3 Jai Amma kaikesta siunauksista joita elämääni luot ja tuot!! Enkelit ovat myös tuoneet alustavia suunnitelmia Youtube –klippeihin, sekä erilaisiin iltoihin Enkeli-iltojen lisäksi. We’ll see…


Retriitistä puheenollen..oma ensimmäinen retriittini on tulevana viikonloppuna Kustavissa. Retriitti kestää kaksi päivää ja minulle Enkelit ovat antaneet ohjelmaa joka hetkeksi <3 <3 < 3 Uskokaa vain kun sanon että vähän alkaa jo jännittämään..mutta hyvällä tavalla. Odotan että pääsen näkemään nämä  ihanat  13 Valotarta, ja pääsemme yhdistämään energiamme, nauttimaan rauhasta ja vetäytymään arjesta Enkelten seuraan.

 V-O-I-M-A-A-N-N-U-T-T-A-V-A-A!! Kevät siis on mennyt uusia suunnitelmia punoten ja vielä sellainenkin suunnitelma on tullut eteen että haluaisin lähteä Balille syyskuussa, tai jonnekkin Balin läheisille hoodeille.  Minulla on ollut jo reilu vuoden sellainen tunne että sinne on päästävä. Nyt vaan kädet kyynerpäitä myöten ristiin että tämä onnistuu.. ja onnistuuhan se jos niin on tarkoitettu.  Joulukuussa lähdemme n. 6vk Intiaan Amman luo ja ehkä myös vähän lepolomalle… Taivaallista menoa! 

 Voisin kirjoittaa vaikka mistä mitä sisällä on nyt meneillään.. Riittämättömyys äitinä, Itseni hyväksymisen opettelusta niin ulkoisesti kuin sisäisesti, Yksin jaksamisesta, suhteiden muuttumisesta, luopumisesta, Onnellisesta tasapainosta kaiken välillä, ja ainakin sen harjoittelusta…. Mutta tänään vaan ei ole niiden aika, nyt on kesän aika, aika Nauttia.

Sen minä vielä haluan sanoa että muistuttakaa itseänne siitä miten kaikki aina järjestyy, olette kokoajan oikealla polulla ja vedätte puoleenne asioita ajatuksin, sanoin ja teoin.

Itse mietin muutama viikko sitten että miten alkaisin mainostaa syksymmällä yritystäni, minulle kun tuo mainostus ei ole se vahvin puoli. Kahden tunnin kuluttua minulle soittaa toimittaja joka olisi kiinnostunut tekemään minusta jutun lehteen.. :)  Vastaus tuli heti Enkeleiltä. 

 Iloa ja Valoa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...