31.8.2013

Näkemisen Lahja.


Minua on nyt ohjattu kertomaan teille näkemisestäni. Tavastani jolla minä näen ja kommunikoin henkien ja enkelten kanssa. Ajoittain tunnen suurta yhteyttä kaikkeuteen ja välillä valtavaa erillisyyttä tähän muuhun maailmaan. Koen olevani toisinaan väärässä paikassa vaikka olenkin oikeassa. Joskus mietin miksi minun pitää olla se joka astuu ulos ja on avoin kaikesta vaikka ihmiset ympärillä tuntuvat olevan välillä juuri niitä jotka eivät halua vielä kuulla tai eivät ole valmiita kuulemaan mitä näen..silti heidät on ohjattu luokseni. Kaikella on tarkoitus ja olen pala tätä suurta palapeliä. Minun elämäntehtäväni on olla esillä ja avoin kokemistani asioista, jakaa tietoa ja myös opettaa kokemuksen kautta. "Opetat sitä mitä sinun tulee oppia." Juurikin näin <3

Suurimman osan ajasta nautin olla juuri minä, olen äärimmäisen kiitollinen siitä lahjasta joka meillä kaikilla on ja jonka olen kokemuksieni ja avoimuuteni kautta saanut auki. En osaa enää aina asettua toisen asemaan ja kokea mitä hän kokee kuullessaan minun näkevän hänen auransa tai hänen enkelinsä vierellään. Minusta tämä on hyvin normaalia mutta osa varmasti luulee minun kärsivän sairaudesta ;)...toisaalta, minullakaan ei ole itsestäni diagnoosia, olen vain superonnellinen ja jos se tarkoittaa minun olevan "sairas" olkoon niin. Ja minä en usko ylipäätään kenenkään olevan "sairas", uskon eri kokemuksiin. Olen onnellisempi tässä ja nyt..läsnä, kuin elävä kuollut tietämättä suuntaani. On toki päiviä jolloin egoni loukkaantuu ja kokee erillisyyttä : kukaan ei ymmärrä tai edes halua koettaa ymmärtää joten he sivuuttavat tämän osan minua, he sivuuttavat minut, -tyyppisesti.

Kaikki näkeminen tapahtuu kohdallani vain jos tämän toisen ihmisen tai eläimen sielu antaa minulle luvan nähdä, ja myös se mitä näen riippuu ainoastaan siitä mitä minun annetaan nähdä. Kyse on siitä mikä palvelee Universumia tai kyseistä henkilöä. Ei, en voi urkkia kenenkään ajatuksia ellei siihen ole sielun lupaa. Joskus on huvittavaa seurata reaktioita, varsinkin alkuaikoina, kun testailin itseäni ja "lukutaitoani", saatoin sanoa ystävälleni jotain liioitellusti tms. hänen sanansa jotka tulivat suusta oli täysin eri linjassa ajatuksen ja reaktion kanssa jonka nappasin energiateitse. Tämä on myös välillä "rasite" juuri siksi koska minulla on ego ja se loukkaantuu usein koska vaistoan herkästi milloin ihminen ei tarkoita sanomisiaan. Tässä tilanteessa pitäisi suoraan kysyä asianosaiselta asiasta, mutta ei, egoni alkaa itsenäisesti työstämään tätä ja lopputulos saattaa mennä metsään ja loukkaantuminen on turhaa, niinkuin se aina on. :)
Haluan vain kertoa että vaikka lahjani on upea enkä koskaan vaihtaisi ainuttakaan kokemusta, niin ihmisenä kaikki on kasvua. Kukaan ei voi tietää mitä toinen käy läpi ja tuntee omassa kokemuksessaan, älkää yliarvioiko tai aliarvioiko ketään tai mitään, kaikki vain On <3 <3 <3
Jotkut ajattelevat että minä en voi kiroilla, käydä keikoilla, ym. tai että minulla ei voi olla huonoa päivää koska näen enkeleitä..ja jos näin on niin en varmaankaan oikeasti näe enkeleitä, he ajattelevat.
Meillä kaikilla on sama yhteys Jumalaan, me kaikki olemme jumalallisia samoissa määrin. Kukaan ei ole pidemmällä kuin toinen, on vaan eri pisteitä ja eri kokemuksia, erilaisia peilejä. Äitini sekä perheeni on niin ihana, heidän mielestään en ole muuttunut, vain suhteeni maailmaan on muuttunut..silti olen aina sama iloinen (hassunhullu) Noora kuin aina.

Minun suhteessani näkeminen toimii niin että mitä aidommin olet oma itsesi sitä vahvemmin koet nämäkin mitä kaikki eivät silmällä näe. Jotkut valitsevat olla näkemättä, jotkut pelkäävät mitä voivat nähdä, jotkut haluavat kovasti nähdä mutta ehkä vääristä syistä ,jne..Kaikilla on omat syynsä omaan kauniiseen polkuunsa.
Kun pyydän enkeleitä tulemaan luokseni, he tietävät että pyydän saada nähdä heidät koska enkelit ovat kokoajan luonamme. Yleensä näen heidät valona, eri värit edustavat eri energiaa, toisinaan taas "tunnen" heidät, ja energian jota he edustavat. Näkeminen ei aina tarkoita fyysistä kokemusta vaikkakin itse saatan nähdä Enkelin myös fyysisillä silmilläni. Samoin kun nostan ihmisille enkelikortteja kyseinen kortti näytetään tietyssä valossa ja siitä tunnistan oikean kortin oikealle henkilölle.
Myöskään Enkeleiden puhe ei aina ole helposti tulkittavaa, saattaa olla sanoja joita en ymmärrä tai kuvioita joita en osaa tulkita.  Alussa enkelini eivät ymmärtäneet tarvettani nukkua ja syödä, se se vasta hauskaa oli kun taulut tiputettiin lattialle keskellä yötä : Herää!! Suurinosa Enkeleistä eivät ole olleet ihmisiä ennen joten he eivät heti ymmärrä tarpeitamme. Hassut <3

Monet myös ajattelevat intuition ja enkeleiden olevan sama asia, minun suhteeni näin ei ole. Omaan vahvan intuition, mutta myös vahvat ihanat Enkelit.

Vahvistuksia minäkin kuitenkin tarvitsen ja siksi on niin huikeaa tehdä hoitoja ja saada vahvistusta sitä kautta sekä hoito hoitaa aina myös hoitajaa kuin hoidettavaa.
Viime viikolla ystäväni oli tulossa luokseni ja juuri ennen pihaani ajoa hänen autonsa eteen oli ajanut nuori poika pyörällä. Poika oli tullut kovaa vauhtia kolmion takaa ja ystäväni ei ollut kerennyt reagoimaan mitenkään. Aamulla olimme puhuneet ystäväni kanssa ja tehneet lupauksen itsen syyllistämisestä sekä tuomitsemisesta, niiden tulisi loppua. Heti tapahtuneen jälkeen Enkelit kertoivat minulle että kyse on nyt oppiläksystä ystävälleni, miten hän reagoi haasteeseen, tuomitseeko hän itsensä vai löytääkö voimansa. He kertoivat että tapaus oli kaikille osallisille oppiläksy, niin silminnäkijöille kuin onnettomuudessa oleville. Puhuimme pitkään ystäväni kanssa asiasta onnettomuuden jälkeen ja hän alkoi uskoa minua, kyse oli testistä. Niin poliisi, ambulanssin kuljettaja kuin silminnäkijä olivat hänelle vakuuttaneet että syy ei ollut hänen, jokapuolelta tuli armoa..nyt oli mielen vuoro olla armollinen. Tottakai ystäväni murehti pojan kuntoa ja kerroin hänelle että poika on saanut vain kolhuja ja että hän pitää vain yhden välipäivän koulusta ja palaa sitten kouluun, näin enkelit minulle kertoivat. Tänään ystäväni soitti ja kertoi miten poliisi oli soittanut hänelle ja kertonut pojan selvinneen kolhuilla ja pitäneen koulusta vain yhden päivän vapaata ja miten varmasti enkeli oli ollut hänen rinnallaan onnettomuudessa. <3
Näin enkelit vahvistavat myös minua. Viikonlopun jälkeen olen kaivannut kovasti Ammaa ja kysellyt häneltä miksi en voi olla luonasi kokoaikaa ja ikävöinyt tuntuvasti hänen läheisyyttään. Heti kyselyn jälkeen puhelin soi ja eräs ihana nainen soitti energiahoitoaikaa, hän oli ollut Amma-sivustolla ja kuin johdateltu minun sivuilleni. Tässä minulle vastaus; Tyttäreni, sinun elämäntehtäväsi on siellä, maailmassa. Siihen samaan syssyyn tuli viesti että Amma tuleekin suomeen jo reilu kuukausi suunniteltua aiemmin, rukouksiini oli jälleen vastattu.Halusin myös kirjoittaa loppukevennykseksi minua huvittavasta asiasta, siitä miten vastuu on useimmiten kuulijalla. On mielenkiintoista miten meidän mielemme kuulee ja tulkitsee asiat. Pohdimme ystäväni kanssa miten eritavoin kuulemme toisten lauseet välillä ja miten täysin erilailla toinen on sen tarkoittanut.
Minä aloin käymään lenkillä lomallani jokapäivä ja hihkuin siitä innoissani ystävälleni miten reipas olen jaksanut olla. Saatoin sanoa : "Heräsin jo aamuseitsemältä juoksemaan, olen niin onnellinen että olen saanut itseäni niskasta kiinni."
Jokakerta ystäväni kuuli "Minä lenkkeilen, sinä et lenkkeile..sinunkin pitäisi lenkkeillä."
Aloin pohtia näitä ja itselläni on ainakin ollut ongelmia vastaanottamisen kanssa, oli se sitten rahaa, neuvoja, kehuja..olen kokenut etten ole niiden arvoinen. Myös itseluottamus ei allekirjoittaneella aina ole huipussaan. Esimerkiksi jos joku sanoo "oletko laihtunut" ajattelen "olin siis ennen mielestäsi lihava" tai "näytätpä kauniilta tänään" on egoni mielestä suora viittaus "muulloin olet ruma." tai "kylläpä sinulla on hyvä päivä" tarkoittaa "yleensä sinulla on huono päivä"..hihi .. Miettikää!! Onneksi olen tämänkin tajunnut että voin työstää tätä ja sanoa, Kiitos :)
 Onneksi tämä ei ole jatkuvaa mutta kertoo mielestäni siitä että itsevarmuus on puutteellista. Pidän sisustastani ja rakastan sieluani mutta ulkoisesta olemuksesta minun on aina ollut vaikea pitää, jollain tavoin koen sen vankilana jota en aina osaa hallita. Minusta ihminen on kauneimmillaan kun hän on sujut niin ulkoisen kuin sisäisen kauneutensa kanssa. Tällä asialla ei ole mitään tekemistä nolla koon kanssa, lihasten kanssa tai hiustenvärin kanssa.Loppuun vielä mielenkiintoinen dokumentti Indigoista, meikäläisistä <3 Jokaisessa meissä on sama potentiaali ja voima, jokaisessa asuu Jumala. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...