16.3.2013

Keho - parasta ennen..


 Tänään jälleen sain sivustakatsojan roolissa todistaa kehomme rajallisuutta. Rakas äitini sairastaa reumaa ja nyt hän on alkanut oireilla enemmän, sormet ovat muuttuneet osin paksuiksi ja rustottuneet. Hänen on vaikea tehdä asioita jotka ennen tuntuivat niin helpolta, kuten käden laittaminen nyrkkiin. Kysellessäni häneltä tästä, kyyneleet tulvivat hänen silmiinsä ja näin hänen tuskansa, silmät olivat täynnä pelkoa ja ahdistusta. Hän alkoi vaihtamaan puheenaihetta etten näkisi hänen kyyneleitään. Oi rakas äiti <3 Kaikki on hyvin. Herkkyys ei ole ollut perheessäni muiden osalta kovinkaan avointa paitsi minun, tosin päiväpäivältä hekin näyttävät sitä puoltaan. Tämänpäivän aiheena lapsellani ja minulla onkin ollut toisten auttaminen, myötäeläminen sekä  kaiken elävän sekä elottoman kunnioitus.

 Tämä on meillä edessä, joillain on jo nuoruudesta viitteitä kehomme rajallisuudesta, tällöin tulisi koettaa muistaa kuka me todella olemme. Me emme ole tämä keho, emmekä myöskään mieli, ajatuksemme eivät ole se jota me todellisuudessa sydämessämme olemme. Nämä asiat ovat rajallisia, ne ovat meillä lainassa ihmiskokemuksessa, sielumme on rajaton, täydellinen ja aina vahingoittumaton. Miten on mahdollista että minun vanhempani vanhenevat vaikka minä en vanhene..? Vai onko näin..
Sielunvoimin eläessäni en tunne vanhenevani ja tämän vuoksi en ole osannut ajatella asiaa tarkemmin. Todellisuus on että kehollamme on päiväys..parasta ennen tulee täyteen ennemmin tai myöhemmin.
 Oma osallistuminen kehon huoltoon on suunnattoman tärkeää ja täten olenkin päättänyt alkaa syömään paremmin. Oma ongelmani on etten tee ruokaa, lapselleni teen, mutta hänen ruokavalionsa on erilainen kuin omani. Tämä on johtanut siihen että en ole tehnyt itselleni kunnon ruokaa ja nyt en edes osaa ajatella mitä voisin tehdä, lisäksi siihen menee minusta liikaa aikaa. Tilanne on se että syön liian vähän ja ruokaa josta en saa pescovegenä kaikkea tarvitsemaani, tämä aiheuttaa sen että kehoni ei polta mitään vaan varastoi koska ei tiedä koska saa ruokaa. Se muuttukoon :) Olen luottanut siihen että Luoja laittaa safkaani ne mitä tarvitsen kun olen ollut tietämätön, nyt on kuitenkin aika tehdä osani. Asiat menevät juuri niinkuin on tarkoitettu. :)
Myös hyväksyminen ja asenne omaan kehoon, sekä tämänhetkiseen rajallisuuden tunteeseen ovat oivia apukeinoja. Rakastakaa Itseänne kokonaisvaltaisesti <3

Luonto ja päivittäiset meditaatiot ovat minun voimavarojani, niin mielelle, keholle kuin sielullenikin <3
Tälläkin hetkellä olen hyvin jännittynyt tulevista viikoista, ja ilman meditaatiota olisin hukassa ;)
 Olen pyytänyt mahdollisuutta kohdata arvostelun/esiintymispelkoani Universumilta, olen myös ollut halukas vahvistamaan omaa englanninkielentaitoani... Johtuneeko sitä tulevasta ulkomaan rakkaasta..hih..Oma fiilis on kyllä lähinnä se että haluan yhä enemmän ja enemmän matkustaa tai jopa muuttaa ulkomaille, työskennellä mahdollisesti globaalimmin, joten englantia ois hyvä kaivaa muistisopukoista.
Ja Universumi siis on jo vastannut; stailausvastaavan ominaisuudessa työskentelen muutaman viikon näin alkuun ihmisten kanssa jotka eivät ole suomesta. Tämän jälkeen alkaa pitkä koulutusjakso jossa koulutan uusia visualisteja jotka tulevat Virosta. Eli esillä "saa" olla mukavasti ja puhua kokoajan englantia :) Jännityksestä huolimatta odotan innolla, pikku perfektionisti osa minusta vaan on hieman peloissaan..


Amma, minun ikäväni on jo kasvanut äärimmilleen ja alan suunnittelemaan tulevaa matkaa..Miten kiitollinen olenkaan että tämä uskomaton Kaikkeuden äiti on elämässäni <3<3<3
Onneksemme Amma tulee myös lokakuussa suomeen,

 http://ammandeepthi.blogspot.fi/2013/03/aiti-amma-saapuu-suomeen-06-07102013.html 

 Forgive. It is the way to Peace and Love. — Amma

  Many nights we've prayed
With no proof anyone could hear
In our hearts a hopeful song
We barely understood

Now we are not afraid
Although we know there's much to fear
We were moving mountains long
Before we knew we could (oh yes)

There can be miracles, when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill
Who knows what miracles you can achieve
When you believe, somehow you will
You will when you believe <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...