5.1.2013

Pieni pala Intiaa 2012

 Taivaalliset terveiset <3


Kotona jälleen...olo on samaan aikaan haikea, raukea ja rakkaudellinen. Heräsin 04.17 eli ei pahaa aikaerosotkua :) Normaalistikin herään aamumeditaation pariin noin klo.05.00
Pesuhuoneen lattia on täynnä valkoista pyykkiä ja massu täynnä suklaata, mikäs tässä <3
Ajattelin jakaa pienen siivun kokemuksiani ja tuntemuksiani muutamalta huikealta viikolta.

Lähdetään vaikkapa siitä että minua vahvistettiin valtavasti kirjan kirjoittamisen suhteen, kirjan aihehan minulle on annettu muutama vuosi sitten, "Oma Totuus". Meidän tulisi muistaa miten me emme voi sanella muille mikä on totta ja mikä ei ole. Ei ole olemassa vain yhtä totuutta, olet Luoja sekä Luomus. Tapasin tulomatkalla budhisti munkin jonka kanssa jaoimme oikein antoisan keskustelun uskonnoista ja niiden totuudellisuudesta, miten joka uskonnon takana on sama viesti, Rakkaus. Palaan tähän vielä myöhemmin...

GOD = Generation (origin) Operation (existence) Destruction. Syntyminen, olemassaolo, kuolema, luonnollinen kierto.
AUM = A edustaa luomista, (creation) Brahmania, U edustaa varjelusta (preservation)Vishnua, ja M edustaa vapautumista, kuolemaa ( liberation, destruction) Shivaa.
loppujen lopuksi kaikki on yhtä viesti on sama..minun totuudessani <3


Back to India...kirjoitus saatta hyppiä ja velloa asiasta toiseen, sisältäen lukemattomia kirjoitusvirheitä..Olen edelleen tujuissa energiapöllyissä :)


Amman darshanit (halaukset) ovat aina ihania ja täynnä rakkautta, puhdasta Rakkautta.
Toisen darshanin aikana kuitenkin tapahtui jotain aivan erityistä, Amma sanoi minulle: Mukunda, Mukunda (Giver of freedom) Rakastan sinua. Suomeksi tietysti. Syleily oli pisin jota olen koskaan Ammalta saanut <3 <3
Tämän jälkeen Amma katsoi minua silmiin, niin syvälle että sielussa liikahti. Läsnäolo!!! 

Amma ei ole koskaan sanonut fyysisesti rakastavansa minua, vaan kuiskaa yleensä korvaani : rakas tyttäreni, rakas tyttäreni.
Ystäväni Rishi (Taavi Kassila) kirjoitti kokemukseni inspiroivana kauniin runon:

"Kun valaistunut pyhimys sanoo sinulle,
minä rakastan sinua,
mielesi hiljenee ihastuksesta
ja ihmetyksestä.
Kuinka hän voi rakastaa minua,
joka olen epätäydellinen,
ajattelet.
Hänen rakkautensa,
joka on puhdasta,
koskettaa sydäntäsi syvemmältä
kuin mikään muu universumissa.
Se omaa voiman
muuttaa sinut,
sillä sellainen on
jumalallisen rakkauden voima,
eikä maan päällä ole mitään kauniimpaa."


 Jouluaatto aamuna lähdimme Hermannin kanssa pesemään Lakshmi-norsua, tämä oli Hermannille huikea kokemus.
Jouluna oli myös kaunis rantameditaatio jossa saimme Hermannin kanssa oivalliset paikat ja Amman tullessa seisoimme aivan käytävän varrella. Amma katsoi meitä hymyillen <3 Oih, Amman katse...se vaan on jotain hyvin erityistä.
 Illan joulujuhla oli myös mitä hienoin, 150 henkinen ryhmä Amman lapsia esittivät muille mahtavan näytelmän jonka sai ostaa dvd:nä muistoksi <3 Näytelmän nimi oli God is Able. Energia hallissa oli täynnä riemua ja siunausta. Hermannikin jaksoi valvoa koko illan hienosti. Juhlan jälkeen kysyessäni häneltä mitä hän piti joulusta täällä hän vastasi
silmät tuikkien ilosta"Parempaa kuin suomessa!!"
Toki hän kaipasi isäänsä, hänellä on tapana sanoa: "Amma on maailman ihanin...ja äiti ja isi" <3<3<3
Meitä oli hallissa erään arvoíon mukaan n. 8000 ihmistä ihailemassa joulun sydäntälämmittävää showta.
Juhlasta voit lukea lisää täältä http://www.amritapuri.org/16090/12xmas.aum.


22.12.12 meillä oli mahdollisuus esittää Ammalle suomalaisia joululauluja Amman antaessa darshania. Meitä oli n. 20 henkilön suomalainen ryhmä ja Deepthin (Kirsi Ranto) säestyksellä lauloimme joukon joululauluja. Kirsi lauloi myös muutaman oman kappaleensa koskettaen hennosti jokaista kuulijaa. Ilo ja rakkaus pulppusivat sydämessä varmasti jokaisella meistä. Liikuttavinta minulle oli kuulla miten Hermanni voitti pelkonsa ja lauloi mikkiin, niin kaunista kuulla pikku enkelini laulua suoraan Ammalle <3
Koodi päivälle : 2212  "Ajatuksemme ovat kuin siemeniä jotka alkavat itää. Olet jo ehkä nähnyt todisteita siitä että toiveesi tuottavat hedelmää. Nämä ovat merkkejä siitä että asiat ovat ja tulevat kasvamaan haluamaasi suuntaan. Pidä usko!"


Kävin myös astrologilla. (Jyotish) Minulla kuulemma todella on "stars aligned" <3 Jokaisessa huoneessa näkyivät henkisyys ja parantaminen käsillä, hän kertoi että mihin tahansa "hiilaus" systeemiin tulen linkittymään, se tulee toimimaan. Tarot, astrologia, reiki, enkelit...minun on helppo oppia mitä tahansa ja kanavoida. Raha tulee luokseni lahjoituksina, perintönä ym.."people will just give you the money"
Aika huikeaa sekä kannustavaa kuultavaa! Myös taide näkyi vahvasti, joitain kehollisia ongelmia haasteina, jotka ovat jo nyt näyttäytyneet minulle..polvet, olkapää jne.
Hermanni on ja tulee olemaan hyvin henkinen lapsi joka viihtyy ashramissa sekä henkisissä yhteisöissä.
Suotuisaa aikaa myydä hima on lähempänä kesää, myös "I'm sorry but you're gonna have to be ready to fall in Love" olisi ajankohtaista kesää kohti kun mennään.."someone independent, and maybe foreigner...perhaps older than you.."
Business tulee kartan mukaan kukoistamaan ja yhteistyökumppaneita olisi näkyvissä :) Elämäntehtäväni on hoitaa, opettaa, tai taiteen parissa..nämä yhdistettynä olisi mahtavinta, ja sinnehän minä pyrin.
Suurin haasteeni on yllätys yllätys, itseluottamus.
My star: "Purva Bhadrapada stands for mystery, supernaturalism and occult phenomena on one hand and that of honesty, principle and benevolence on the other."
Jai Amma!!

 

Amma lähti päivää ennen meitä Intian kiertueelle  ja vei ashramin sydämen mukanaan :)
Tunnelma ja energia oli täysin toisenlainen Amman lähdettyä, päällimäisenä oli hyvin haikea fiilis.. 

Hermannikin heti huomasi tämän ja sanoi, "Täällä on ihan eri tunnelma kun Amma on poissa,
mun on jo ikävä Ammaa..ja isiä :) 
..mut tiedätkö äiti et muidenki pitää saada nähdä Ammaa, niin se on" Ihana!! Sitten ostimmekin Hermannille suuremman Amma- nuken sekä Krishna-bhava asun lohdukkeeksi. Hermanni toi mukanaan myös tablan, joten odotettavissa on aikamoista rummuttelua sekä Bhajaneja <3

 


 Kotimatkamme sujui pyhässä seurassa, eräs swami jakoi kanssamme taksin ja tosiaan lentokentällä kulutimme suuren osan ajasta munkin kanssa ;)
Swamin jäädessä pois kyydistä aloimme jutella taksikuskin kanssa ja kerroin että olen energiahoitaja. Hän kertoi sulkeutuneesta sydänchakrastaan ja yhtäkkiä hän sanoi että mun pitäisi alkaa harrastaa joogaa. Tuntui kun viesti olisi tullut Ammalta..Olen käynyt joogissa vaihtelevasti ja koen että jokahetki on ns. joogaa. Mutta nyt tuntuu että tarvitsen joogaa myös kehollisesti. Astrologin, taksikuskin, sekä valtavan selkäkivun joka ilmeni ashramissa johdattelemana alan siis etsimään sopivaa joogaa itselleni :))
Selkäkipu alkoi melkein heti päästyäni intiaan, lapojen välistä kouraisi välillä niin että sattui keuhkoon asti enkä saanut henkeä. Tuntui että olisin voinut luhistua jokakerta siihen paikkaan. Tiedän kantavani harteillani paljon juttuja, suuri osa niistä on käyty läpi ja kohdattu mutta näyttäisi että jotain on vielä painolastina. Olat ja selkä ovat kriittisiä paikkoja minulle. Maailman tuska harteilla..hehhe.

Ostimme jälleen ashramista suuren Amma-taulun, Hermannin kanssa esitimme Ammalle toiveen lentokentällä että hän tulisi ehjänä kotiin koska jouduimme laittamaan taulun ruumaan.
Delhin kentällä sitten odotimme taulua jota ei näkynyt..Monelta jäi myös laukut tulematta, niitä ei kuulemma oltu pakattu lainkaan Kochista. Lähdimme lentoyhtiön tiloihin selvittämään asiaa ja jättämään yhteystietojamme. Kun olin kaikki laput saanut täytettyä, ja kuvailtua paketin, eräs mies lähestyi toimistoa meidän Amman kanssa!! Tuntui kuin Amma jälleen olisi testannut reagointiani, joka oli kuitenkin kokoajan yhtä hymyä, ja luottamusta täynnä. Taulu oli löytynyt "jostain" ja nyt se on paikallaan alttarilla <3

Olimme kentällä n. 00.00 ja lento Suomeen lähtisi vasta 10.45..muutama tunti venailua. Menimme kentän perimmäiseen nurkkaan että Hermanni saisi nukuttua. Jokin johdatti meidät ihan eri päähän kuin mistä pääsisimme International-lentojen puolelle..
Istuimme tämän budhisti-munkin viereen ja aloin keskustella munkin kanssa Dr. Beligalle Dhammajoti oli hänen nimensä. Hänen isänsä oli halunnut että hänestä tulisi munkki, ja 14-vuotiaana hän meni luostariin isänsä tahdosta. Siellä hän ymmärsi ystävyyden ja puhtaan rakkauden sekä antamisen voiman. Tämän kautta myös hän alkoi itse haluta munkiksi. Hän luki satoja pyhiä kirjoja, koraanin, raamatun, veeda- kirjallisuutta jne. eikä kuulemma vain kerran..Tämän kautta hän huomasi kaikessa ilmenevän saman viestin pohjalla, kuitenkin myöshän puhui buddhalaisuudesta ja sen opeista "the only truth" sanoilla. Miten vahva mielemme onkaan, vaikka tuntisimme kaiken olevan yhtä ja tasa-arvoista, totuudellista, toisena hetkenä mielemme kumoaa tämän ajatuksen.
Siksi me olemme vielä tässä kehässä : syntymä, kokemus, kuolema, syntymä, kokemus, kuolema jnejne.. vaihtoehtona meillä olisi syntymä, kokemus, vapautuminen :)
Tämä jälleen minun totuudessani. Ehkä ensimmäinen blogikirjoitukseni taitaa juuri olla se missä puhun omasta totuudesta, voit lukea sen täältä.  Siitä minä jaksan paasata :)


Monet ovat kyselleet minulle mestarin tarpeellisuudesta, halusin kertoa loppuun vielä lyhyesti tämän:
Guru = "Gu" means darkness of ignorance and "Ru" means one who removes. Mestarin tehtävä on asettaa meidät tilanteisiin jossa joudumme kohtaamaan pelkomme, jossa opimme itsestämme. Valon polku Mestarin kanssa on kuin pikajuna paikallisjunan sijaan ;) puss.


Huomenna aloitan maalaamaan, ihanuutta!!! 7 odottavaa Enkelitaulua haluaa ilmentyä kankaalle <3
Kiitos sinusta Valosta tuleva puhdas Sielu.         "Vasten auringon siltaa säteet myöhäiseen iltaan
          sinut vierelleni tuon ja sulle hellyyteni suon
          jäisit siihen ystäväin, jäisit siihen ystäväin
         on hyvä olla näin"


        Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...