9.7.2014

Ole oman elämäsi Guru.

Eilen aamulla istuskelin mökkilaiturilla ihailemassa kaunista tyyntä merta. Enkelit tulivat vierelleni ja pyysivät minua kirjoittamaan aiheesta - ”Ole oman elämäsi Guru.”
Tämä aihe on tuotu usein mieleen muutaman vuoden aikana. Edellisenä iltana kun ajelimme mökille pälätin jo sanelukoneeseen Enkelin viestiä. Siinä he painottivat kasvamista täyteen potentiaaliin, naamioiden riisumista ja oman suuruuden myöntämistä.

Minulla on paljon erilaisia ystäviä, toisten kanssa jaamme arkisia asioita ja toisten kanssa enemmän henkisiä juttuja, mutta todellisuudessa se arki on meillä kaikilla. Arki, joka tuo meissä ihmisyyden esiin. Ihmisyyden, jonka olemme tähän matkaan valinneet. Nautin keskustella ns.”henkisistä” asioista, kasvusta, kaiken tarkoituksesta, mutta useinkaan ystäviemme kanssa näistä emme keskustele. Enemmän keskustelen näistä vieraampien ihmisten kanssa, mikä on aika huvittavaa. Vieraat ihmiset ehkä enemmän kyselevät näistä, ja Enkelit ovat jo kauan kertoneet elämäntehtäväni olevani opettaminen. Ystävät tietävät puutteeni ja heikkouteni, mitä nekään eivät todellisuudessa ole..vain inhimillistä ihmisyyttä. Kuitenkin koen välillä (huom. egoni kokee) että en voisi opettaa heitä sen vuoksi, ja jos pidän esim. Enkeli-iltaa jossa on ystäviä, on se vaikeampaa..kuin en löytäisi missä moodissa tulisi olla, ystävän vai ”opettajan.” 
Hassua, mutta minulta vaatii enemmän näyttää sieluni läheisille kuin tuntemattomille. Meissä kaikissa on eri puolia ja kun ilmennämme toista osaamme toisten seurassa, ei se tarkoita että emme ole sitä toista osaa, meissä on kaikki..clear? :)
Kaikki me olemme toisillemme opettajia ja samanaikaisesti oppilaita, opimme toisiltamme ja toisista.
Tarvitsemme toisiamme.


No, itse asiaan.. Henkiset etsijät asettavat itselleen päämääriä, ja he haluavat valaistua. Valaistuminen on minusta harhaanjohtava sana, joka luo vääriä mielikuvia. Itse puhun heräämisestä tai oivaltamisesta. Ja nyt tulee se mitä enkelit toivoivat minun kirjoittavan.. Kaikkine haasteineni, ja heikkouksineni koen olevani ”Awakened.” Koen olevani Valaistunut..hetkittäin. Ei, en koe olevani ihmiskokemuksessani tai kasvussani Valmis..niin en kirjoittanut.
Tuntuu todella pelottavalta kirjoittaa näin koska tiedän, tai oletan..että moni kuka lukee tätä egonsa kanssa ajattelee  -”kuka tuo oikeen luulee olevansa?” tms. No koen olevani Jumala!!Hih..mitä siihen sitten sanotaan.. Huh! Mutta siinä se nyt on. Tämä ei tarkoita missään nimessä että olisin valmis, kasvan joka hetki. Olen ihminen, mutta koen myös että olen ymmärtänyt ja oivaltanut.. olen löytänyt oman totuuteni. Se on minulle valaistuminen, se että koen erilaisia tuntemuksia..räjähtelenkin, mutta palaan aina onnen ja rauhan tilaan. Tämäkin voi vielä muuttua,siis totuuteni.. paljon on vielä oivallettavaa.:)
Mestarit kehoittavat meitä aina ymmärtämään että meissä kaikissa on sama potentiaali kuin heissä, miksi se on niin vaikea sulattaa? Uskon että suurin pelkomme on kohdata oma voimamme. Me olemme valmiita kokoajan, meidän pitää vain muistaa ja hyväksyä se. Amma on inspiraationi, Jumaluuteni ja Rakastan kaikkea hänessä. Myös hän painottaa aina samaa asiaa: ”Me olemme osa Jumalaa” Jumaluus ei valehtele. Miksemme siis usko tätä? Nöyryys on täysin eri asia kuin arvottomuus, ja ikävä kyllä monet luulevat olevansa nöyriä kun eivät tunnusta potentiaaliaan..tämä on kuitenkin arvottomuutta. Kumpi sinä olet <3


Jokahetki tätä kirjoittaessani mieli toimii taustalla sanoen: Ystäväsi ja tuttusi väheksyvät tätä, varsinkin henkisen polun kulkijat..He ajattelevat että koet olevasi muita korkeammalla. Voi Rakas mieli, olisit joskus shhhhhh ;) Minä, eli Sieluni on aina painottanut sitä että kukaan tällä pallolla ei ole toista pidemmällä tai korkeammalla. Korvaani särähtää aina jos joku sanoo toisen olevan niin pitkällä tms. Kaikki olemme osa Jumalaa, ja ihan yhtä paljon. En tiedä miten muut haluavat kokea itsensä, mutta tiedän miten minä haluan kokea itseni. Me ihmiset aika helposti dissaamme itseämme ja olemme ankaria, emmekä osaa sanoa että olemme täydellisiä, valaistuneita.. Me vähättelemme itseämme mielummin, aivan kuin Jumala olisi tehnyt virheen luodessaan ihmiset. Tiedän toki myös sanonnan, kun luulet tietäväsi olet kaukana siitä. Tähän Enkelit vastaavat että aina kun valitsette tulla tänne ihmisenä, teillä on paljon ymmärrettävää,tai pikemminkin muistettavaa, silti olette valmiita juuri näin. Kaikki tämä on kasvun, eli muistamisen tarkoitus. Te kasvatte siksi mitä jo olette, muistaessanne. Näin Jumala saa täydellisen ihmiskokemuksen teissä.

Täydellinen syvä oivallus siitä että jokaisella on oma arvokas totuudellinen totuus, oman luomisvoimansa merkityksen tajuaminen, ja kaiken hyväksyntä, tietän että kaikella on tarkoitus..Nämä ovat avainjuttuja. Kunpa osaisin pukea paremmin sanoiksi mitä Enkelit minulle näyttävät ja opettavat.. Minä haluan kokea itseni ihmisenä, henkenä.. Kun luennoin ja kerron henkisistä asioista koen olevani kokonaisvaltaisesti elossa. Silloin saan auttaa ihmisiä oivaltamaan asioita itsestään ja kohtaamaan elämää eri tasolla. 
Nämä asiat ovat hyvin yksinkertaisia, joskus tuntuu että jotkut etsivät vain etsiäkseen..jälleen mieli on rutinoitunut ja tekee sitä mitä parhaiten osaa. Tämä on kuin lakkaisi elämästä, robottimaisesti seuraa päivä toisensa jälkeen samaa kaavaa. Peloista huolimatta, mukaavuusalue ei aina ole sama kuin kasvualue..harvemmin. Kyse on kuitenkin asenteesta, myös kasvualueella ja muutosten pyörteissä voi olla onnellinen, tästä minä olen elämä todiste :) 
No miksi sitten kasvaa..miksi vaihtaa jos rutiinit tuntuvat mukavilta ja elämä on ok. Voinpa lyödä vetoa että tällöin taustalla on silti kokoajan tunne jonka pyrit hukuttamaan parisuhteen, materian, työn ym. alle. Tämä tunne on –jotain puuttuu ;) Enkä tarkoita että kaikkien pitäisi olla henkisiä etsijöitä, en missään nimessä!! Rutiineista poistuminen voi tapahtua myös ihan arkisuuden nimissä. Koita joskus jotain uutta, älä kangistu kaavoihin mitä ikinä elämässäsi teetkin.
Ole oman elämäsi Guru ja kuuntele sinun omaa sydäntäsi ja totuuttasi. Opiskele itseäsi ja kanna potentiaalisi arvokkaasti, tietäen että kykenet mihin tahansa kun uskot. Tee asioita joita sinä Rakastat tehdä ja luota itseesi. Uskalla puhua ja elää omaa totuuttasi. Guru- pimeyden poistaja.. Hyväksy omat puolesi ja pimeys poistuu.

~ We are nothing without God.  Luckily God is in us, and around us..also our ego, body and mind are God's creation. So give yourself more appreciation, you are Huge <3Enkelit haluavat minun myös miettivän miten voisin alkaa opettaa ihmisille yksilöllisemmin Enkeliyhteyttä! He toivovat että voisin vieläkin enemmän vahvistaa ihmisiä ja heidän yhteyttään Enkeleihin sekä itseensä. En tiedä miten tämä tulee tapahtumaan, nyt on jo retriittejä, mutta tulevaisuudessa ehkä kurssia-tai yksilövalmennusta lisäksi. Katsotaan mitä he suunnittelevat <3Muuttumattomuus muutoksessa- True Essence

Tässä kirjoituksessa haluan jakaa eri vaiheita esim. "henkisellä" polulla, sekä omaa matkaani joka uusille tuttavuksille saatt...